Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

A borok városában, Egerben ez alkalommal is a finom nedű lesz a főszerepben. Június 15-én, szombaton kerül megrendezésre a Napbor Ünnep, Egerszalókon a ST. Andrea szőlőbirtokon.

 

Nyárköszöntő eseménynek számít St. Andrea napja a borvilágban és ennek köszöntésére jött létre ez a program.

 

Déli 12 óra magasságában lesz a kapunyitás. Ezt követően folyamatosan lesz lehetőség pincelátogatásra. Több zenei előadás is megadja majd az alaphangot a jó hangulatra, önfeledt mulatozásra, egész napon keresztül.

 

A jó borok fogyasztása után megéhező vendégeknek a Macok Bisztró szolgál finom ételekkel. Ezek után is jól fog majd esni az egri bor.

 

A vendégeket délután négy órakor Dr Lőrincz György köszönti, megnyitó beszédével.

18 órától Sunset DJ fogja szórakoztatni a zenekedvelőket, amikor a táncra lesz a legnagyobb lehetőség.

 

A mulatság egészen 22 óráig is eltarthat, mert a szervezők erre az időpontra tették a kapuzárást.

 

Az ünnepi eseményre jegyeket 5.000 Ft-os áron lehet váltani. Ez az ár tartalmazza az összes program megtekintését, egy St. Andrea borospoharat, ezt hazavihetik a vendégek emlékül, valamint egy Welcome italt.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy mindenki jól fogja magát érezni ezen az eseményen.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.