Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

Törökfürdő


Heves megye központjában, Eger városában nem csak a Termálfürdő jelent pihenést a strandolást kedvelő emberek számára, hanem a közvetlen mellette található Török Fürdő is.


Egy átjáró köti össze egymással a két létesítményt, ezáltal növelve a forgalmat.


Ez a különleges fürdőhely a régióban teljesen egyedinek számít, de még Európa viszonylatában is ritkaságszámba megy.


2009 őszétől áll a vendégek rendelkezésére, egész évben és nem utolsósorban jelentős modernizáláson és felújításokon ment át.


Az Eger városát megszálló török nép építette jelenlegi helyére 1610 és 1617 év között ezt a muzulmán stílust jellegzetesen magán viselő, azóta is közkedvelt, különleges fürdőt.


A Török Fürdőben nem csak medencék vannak, hanem vízmasszázs és leöntő fürdő is, jellegzetes török szokások szerint. A fürdő belsejében, szakaszosan kialakított kisebb helyiségek is teljes formájukban tükrözik a török külsőségeket és szokásokat. Nagyon népszerű és kedvelt fürdőhely ez a helyi lakosság és a távolról érkező turisták számára egyaránt.


A Török Fürdő napjainkban balneoterápiás központnak számít. Ez magában foglalja a gyógytorna és a gyógy masszázs igénybevételének lehetőségét.Ezeket a speciális kezeléseket szakképzett és megfelelő gyakorlattal rendelkező gyógytornász szakemberek végzik, az eddigiek folyamán ide látogató vendégek teljes megelégedettségére.


A visszajelzések, az elmúlt időszak folyamán, minden esetben pozitívak voltak.


Eger városának egyik büszkesége, teljes joggal ez a különleges, szolgáltató létesítmény.


Weblapkészítő: Avasweb Kft.