Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

 

 

A borok városában, Egerben minden alkalommal komoly érdeklődés előzte meg egy-egy előadó vagy más művész érkezését. Minden bizonnyal május 19-én, vasárnap is így lesz ez.

 

Ekkor érkezik ide Bereczki Zoltán énekes, hogy megtartsa akusztikus koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban, este hét órai kezdettel.

 

A művész karrierje 2004-ben indult, zenei producerként. A következő évben a TV 2 „Nagy duett” című műsorában alkotott párost Peller Mariannal. A Megasztárban pedig zsűritag volt.

 

Színészként és énekesként tartjuk számon a hazai közéletben. Műfaja a Pop és a Musical.

 

Sok szinkronszerepet vállalt és néhány előadást rendezett is. Gitáron is játszik. Producerként szintén ismerheti a közönség. Ugyanakkor arany és platina lemezes művészről beszélünk.

 

Munkájának elismeréséül több zenei díjat és kitüntetést vehetett át az elmúlt időszak folyamán. Ezek közül megemlíthetjük a Centrál Színház közönségdíját, melyet 2015-ben nyert el.

 

Érkezését természetesen komoly várakozás előzi meg és a siker ez alkalommal is szinte garantált.

 

Ezen az estén elhangzanak majd a legismertebb, sikeres dalok, melyek sok örömet okoztak a múltban, főleg a rajongói táborban.

 

A koncertre belépőjegyeket 3.800 Ft-os ártól 5.800 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.