Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

 

A borok városában, Egerben mindig fontos tényező volt a művészet és a zenei előadások. Ezek tekintetbe vételével szervezték meg Hegyesi-Hudák Margit koncertjét június ötödikére, szerdára.

 

A helyszínt a Gárdonyi Géza Színház fogja biztosítani. Az előadás kezdési időpontja 18 óra lesz.

 

A nemzeti összetartozás jegyében zajlik az előadás. A művésznő 60. jubileumi koncertje lesz ez. A felvezető cím: Ez a föld az enyém.

 

Hegyesi-Hudák Margit főiskolai docens. 1999-ben a Zeneművészeti Főiskolán tanított, de az oktatáson kívül más tevékenységet is folytatott az elmúlt évtizedek folyamán.

 

Szóló énekesi sikerei nem csak hazánkban, hanem külföldön is jelentősnek mondhatóak.

 

Az est vendége lesz a Four Fathers ének együttes. A zenekar 1995 őszén alakult és azóta is sikeresen működik. Négy tagból áll a társulat. Zenei kíséret nélkül énekelnek, ami nem mindennapi teljesítmény.

 

Az ELE Egyesület több tagja is fellép majd ezen az estén, színesítve ezáltal a programot.

 

Szinte biztosra vehető, hogy nem fognak csalódni azok, akik ezt a programot választják erre a kora nyári estére.

 

A koncertre belépőjegyeket 3.000 Ft-tól 6.000 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.