Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

A borok városában, Egerben ez alkalommal is ez a finom nedű kerül a figyelem központjába. Május 1-én, szerdán kezdődik az Egri Csillag Weekwnd és négy napon át várja vendégeit, három helyszínen.

 

Az első napon a Szépasszony-völgyben az Egri Csillag Teraszokon kerülnek megrendezésre a műsorok. Már délelőtt 11 órakor borkóstolási lehetőség lesz és ez folyamataiban tart egészen este hét óra magasságáig, amit 19 óra 30 perckor nyereménysorsolás követ.

 

10 órától 16 óráig kézműves műhely várja az érdeklődőket és ügyességi játékokban is részt lehet venni.

 

Ezekkel párhuzamosan lesz Kézműves Vásár, majd a programokat Kovács Sándor és Mészáros Annamária akusztikus koncertje zárja.

 

A második napon a Macok Bisztróra irányul a figyelem. Itt a gasztronómia játssza majd a főszerepet. Hat borász párosítja borait a kiváló ételekkel és borászok beszélnek majd a jó bor termelésének titkairól. Ide belépőjegyeket 15.000 Ft-os áron lehet váltani.

 

A harmadik helyszín pedig a Dobó-tér lesz, ahol a finom borok kóstolása mellett színpadi műsorok megtekintésére is lesz lehetőség a vendégeknek. Több zenekar is fellép majd az Egri Csillag Weekend Színpadon.

 

Sport programban sem lesz hiány. A teljes siker tehát szinte garantált.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.