Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

A borok városában, Egerben a kulturális és zenei előadások mellett többféle műsorra is igény van. Április 23-án, kedden Jakupcsek Gabriella érkezik ide, hogy megtartsa előadóestjét a Bartakovics Béla Művelődési Házban 18 óra 30 perces kezdettel.

 

Elsősorban a nemrégiben megjelent könyvéről lesz szó, melynek címe: Napos B oldal. Szintén a borítólapon olvashatjuk a „Van élet negyven után” című jelmondatot és e téma köré épül a könyv.

 

Jakupcsek Gabriellát elsősorban műsorvezetőként ismeri a közönség, de újságíró és tanár is. Íróként is bemutatkozik tehát ezen az estén.

 

Elmondja majd, hogy kik voltak segítségére a mű elkészítésében. Továbbá, hogy mi volt az alapcél. Ismeri az emberi problémákat, érzelmeket. Főszerepet kap majd az egészségmegőrzés is, ami rendkívül fontos, minden ember számára.

 

Mindezeken túl szóba kerül majd az ifjúság elmúlásának gondolata, amit néhányan nehezen tudnak elfogadni. Ebben is talán tud némi segítséget nyújtani.

 

Az előadás végén közönségtalálkozó lesz. Közös fotózásra is lesz lehetőség Jakupcsek Gabriellával. Ezt követően dedikálja majd a könyvét és természetesen a helyszínen vásárolni is lehet ebből a, minden valószínűség szerint népszerűvé váló, műből.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.