Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

 

A borok városában, Egerben a kultúra mellett a humorra is jelentős igény van. Ennek kielégítésére kapott meghívást a Hotel Eger Park Klubba Aranyosi Péter és Badár Sándor, hogy megtartsák előadásukat április 10-én, szerdán este hét órai kezdettel.

 

Aranyosi Péter a Dumaszínház tagja és a Showder Klub szinte állandó résztvevője. Előadásain sok a nevetés, és ez így biztosítja sikerét. Eddigi munkájáért megkapta a Karinthy Gyűrűt 2017-ben és a Miskolci Múzsa-díjat egy évvel később.

 

Badár Sándor is a humor nagymesterének számít már jó ideje. Ő több filmben is szerepelt és négy könyv megírása is a nevéhez fűződik. A Karinthy Gyűrű mellett több más díjat is átvehetett az elmúlt évek folyamán.

 

Két sikeres humoristát üdvözölhetnek tehát a helyiek és a távolabbról idelátogató érdeklődők. A poénjaik egyszerűek, de ezáltal könnyen csattannak, hatalmas derültséget keltve.

Ez is egyfajta művészet, még akkor is, ha ezzel többen nem értenek egyet.

 

Nemcsak ez az egy előadása lesz a két humoristának Egerben, hanem többször is fogják szórakoztatni a közönséget, különböző helyszíneken.

 

Az előadásra belépőjegyeket 6.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.