Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

A borok városában, Egerben ez alkalommal a másik szívesen fogyasztott szeszes ital, a pálinka lesz a figyelem központjában.

 

Március 22-én, pénteken kezdődik a Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és két napon át várja vendégeit. Itt megkóstolhatják a különleges rövid italokat a látogatók.

 

Ez az esemény XI. alkalommal kerül megrendezésre, éves rendszerességgel, általában a tavaszi időszak kezdetén.

 

Az első napon 14 órakor lesz a nyitás és 18 órakor kerül sor az első fellépő bemutatkozására, ez a Szabó Család társulata lesz.

 

Este nyolc órától az Anna and The Barbies ad koncertet, majd a nap zárásaként Disco lesz nagyjából 21 óra 30 perces kezdettel.

 

A második napon szintén délután kettőkor indul a nap, majd 16 óra 30 perctől a Trampúr zenekar fogja szórakoztatni a közönséget. Este hat órától a The Biebers társulata lép a színpadra.

 

20 órától a FISH előadásán tapsolhatnak a rajongók, majd ugyancsak Disco fogja zárni a rendezvényt fél tíztől egészen addig, amíg erre igény lesz.

 

Hat pálinkafőzde fogja kínálni italait, valamint egy pizzéria, de lesz Édességkuckó is, tehát az ellátás bőséges lesz.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.