Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

Március 22-én, pénteken kezdődik Egerben a XI. Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és három napon át várja vendégeit. Együttesek és szólóénekesek előadásán tapsolhat majd a közönség és az étel, valamint az ital felhozatal is bőséges lesz, főszerepben természetesen a pálinkával.

tovább...

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

Dkumentumfilm Fesztivál Egerben.

2024.01.25. 10:35:16

A borok városában, Egerben a filmvetítések is népszerűek. Ennek megfelelően rendezik meg február 2-től 4-ig, a három napos Dokumentumfilm Fesztivált az Uránia Mozi és Rendezvényközpontban.

 

Az elmúlt két év sikerei alapján döntött úgy Eger városa, hogy bekapcsolódik ebbe a programba, mely országosan tízedik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál keretein belül.

 

Az első napon, pénteken 17 óra 30 perckor lesz a kezdő program, a „La Singla, a Flamenco-királynő rejtélye” című film vetítésével.

 

Két órával ezt követően a „Mi kis Hazai Pályánk” címmel láthatnak a nézők egy dokumentumfilmet, azt megelőző beszélgetéssel.

 

A második napon, szombaton este fél hattól „Az utolsó Szépfiú” című előadás kerül bemutatásra. 19 óra 30 perctől pedig a „A Gullspangi rejtély” című film szerepel a programban.

 

A zárónapon, vasárnap ugyanebben az időpontban lesz megtekinthető az első film „Amíg még nézhetjük” címmel, majd két óra múlva a „Harcban” című alkotás fogja szórakoztatnia közönséget. Itt is, ahogyan a többi filmnél, beszélgetés is lesz.

 

A fesztivál minden bizonnyal sikeres lesz Egerben is, ahogyan az ország többi pontján is így volt az elmúlt időszak folyamán.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.