Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

Március 22-én, pénteken kezdődik Egerben a XI. Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és három napon át várja vendégeit. Együttesek és szólóénekesek előadásán tapsolhat majd a közönség és az étel, valamint az ital felhozatal is bőséges lesz, főszerepben természetesen a pálinkával.

tovább...

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

Új Aradi Varga Show Egerben.

2024.01.12. 10:34:32

 

 

A borok városában, Egerben a kultúra mellett a humor is kedvelt a közönség körében.

 

Ennek jegyében kapott meghívást Aradi Tibor és Varga Ferenc, hogy megtartsák vicces előadásukat a Bartakovics Béla Közösségi Házban, január 16-án, kedden este hét órai kezdettel.

 

A humor két nagy mesterét jól ismeri a közönség a Televízióból is. Előadásuk tréfás témáit Hadházi László és több más hasonló kaliberű humorista írja, testre szabottan. Sok esetben már maguk is nehezen bírják ki nevetés nélkül saját előadásukat, ami nem csoda, mert a közönség kacaja minden alkalommal feltűnő.

 

Újként beharangozott előadásuk címe: Ide is jövünk többet.

 

A mai időkben több humorista előadása is lekerült a TV műsoráról, mert már nem rendelkeztek megfelelő nézettséggel és népszerűségük csökkent. Ezzel szemben az Aradi-Varga show továbbra is sikeres, ezt igazolják a visszajelzések.

 

A mai, bajokkal teli világban nagy szükség van a humorra, hogy legalább egy időre feledjék az emberek a sok gondot. Egy órás kikapcsolódás, önfeledt nevetés is nagyon sokat tud jelenteni és a két humorista garantálja ezt.

 

Az előadóestre belépőjegyeket 4.400 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.