Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

 

 

A borok városában, Egerben több előadó is megfordult az elmúlt időszak folyamán, mivel a kulturális eseményekre is komoly igény van.

 

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik ide, hogy megtartsa önálló estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, este hét órai kezdettel.

 

A művésznőt sokoldalú előadóként, színészként ismerte meg az ország. Pályafutása 30 évvel ezelőtt indult és azóta is népszerű szereplő a Magyar Televízióban.

 

Műsorvezetőként olykor esténként láthattuk kvízműsorokban. TV sorozatokban is szerepelt, ezek közül hosszabb ideig a „Jóban Rosszban” című filmsorozatban is.

 

Előadásának a Clauságok címet adta, mely érdekes hangzása révén felkeltheti a figyelmet.

 

Ezen az estén sok mindenről lesz szó a művésznő előadásában. Az élet általános dolgai, nehézségei, valamint szép emlékek az elmúlt események tükrében, egyaránt elhangzanak majd, mint olyan témák, amik szinte mindenkit érdekelnek.

 

Ízelítőt kaphatunk az elmúlt évtizedek érdekes szerepeiből, ami elősegítette Liptai Klaudia népszerűségét és kicsit közönség kedvenc is vált belőle, ezek által.

 

Érkezését komoly várakozás előzi meg és így szinte biztosra vehetjük a sikert és az előadás élményekben gazdag mivoltát.

 

Az előadóestre belépőjegyeket 6.500 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.