Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

 

 

A borok városában, Egerben több előadó is megfordult az elmúlt időszak folyamán, mivel a kulturális eseményekre is komoly igény van.

 

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik ide, hogy megtartsa önálló estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, este hét órai kezdettel.

 

A művésznőt sokoldalú előadóként, színészként ismerte meg az ország. Pályafutása 30 évvel ezelőtt indult és azóta is népszerű szereplő a Magyar Televízióban.

 

Műsorvezetőként olykor esténként láthattuk kvízműsorokban. TV sorozatokban is szerepelt, ezek közül hosszabb ideig a „Jóban Rosszban” című filmsorozatban is.

 

Előadásának a Clauságok címet adta, mely érdekes hangzása révén felkeltheti a figyelmet.

 

Ezen az estén sok mindenről lesz szó a művésznő előadásában. Az élet általános dolgai, nehézségei, valamint szép emlékek az elmúlt események tükrében, egyaránt elhangzanak majd, mint olyan témák, amik szinte mindenkit érdekelnek.

 

Ízelítőt kaphatunk az elmúlt évtizedek érdekes szerepeiből, ami elősegítette Liptai Klaudia népszerűségét és kicsit közönség kedvenc is vált belőle, ezek által.

 

Érkezését komoly várakozás előzi meg és így szinte biztosra vehetjük a sikert és az előadás élményekben gazdag mivoltát.

 

Az előadóestre belépőjegyeket 6.500 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.