Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

A borok városában, Egerben minden alkalommal kitérünk a kulturális igényekre. Ebbe beletartoznak a zenei koncertek is és az egyéni előadók produkciói.

 

Ezt tekintetbe véve a Blahalousiana együttes érkezik ide, november 4-én, szombaton, hogy megtartsa előadását a Broadway Monkey nevű helyen, este hét órai kezdettel.

 

A zenekar 2012-ben alakult és az elmúlt öt év folyamán sok kis klubban értek el kiemelkedő sikereket. Jelenleg hat tagból áll a társulat. Egy hölgy és öt úr zenél a rajongók örömére. Műfajuk a beat, pop, rock és a soul. Az utóbbi viszonylag ritka zenei stílusnak számít, de így is vannak szép számmal követői.

 

Több kis és nagylemez, valamint videoklip elkészítése fűződik a nevükhöz az elmúlt bő tíz év alatt.

 

Zenei munkájuk elismeréséül 2019-ben átvehették az Artisjus-díjat. Túlnyomórészt régebbi, kedvelt dalokat adnak majd elő ezen az estén, de néhány új dal is helyet kap majd a programban.

 

Koncertjükön vendégzenekar is fellép majd. Ez a Zorka együttes lesz. Ők versszerű szövegekkel, enyhén melankolikus hangnemben adják elő, elsősorban saját szerzeményű dalaikat.

 

A koncertre belépőjegyeket 5.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.