Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

A borok városában, Egerben minden alkalommal kitérünk a kulturális igényekre. Ebbe beletartoznak a zenei koncertek is és az egyéni előadók produkciói.

 

Ezt tekintetbe véve a Blahalousiana együttes érkezik ide, november 4-én, szombaton, hogy megtartsa előadását a Broadway Monkey nevű helyen, este hét órai kezdettel.

 

A zenekar 2012-ben alakult és az elmúlt öt év folyamán sok kis klubban értek el kiemelkedő sikereket. Jelenleg hat tagból áll a társulat. Egy hölgy és öt úr zenél a rajongók örömére. Műfajuk a beat, pop, rock és a soul. Az utóbbi viszonylag ritka zenei stílusnak számít, de így is vannak szép számmal követői.

 

Több kis és nagylemez, valamint videoklip elkészítése fűződik a nevükhöz az elmúlt bő tíz év alatt.

 

Zenei munkájuk elismeréséül 2019-ben átvehették az Artisjus-díjat. Túlnyomórészt régebbi, kedvelt dalokat adnak majd elő ezen az estén, de néhány új dal is helyet kap majd a programban.

 

Koncertjükön vendégzenekar is fellép majd. Ez a Zorka együttes lesz. Ők versszerű szövegekkel, enyhén melankolikus hangnemben adják elő, elsősorban saját szerzeményű dalaikat.

 

A koncertre belépőjegyeket 5.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.