Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

A borok városában, Egerben minden évben ünnepséget tartanak a bikavér nevű borral kapcsolatosan, mert ez a legismertebb és talán legkedveltebb fajta az összes itt kapható nedűk közül és mintegy 150 éves múltja van.

 

Október 18-án, szerdán kezdődik az esemény és egészen 28-ig várja vendégeit. A jól ismert Érsekkert biztosítja majd a helyszínt.

 

Az első napon 14 órától a köszöntők után különböző megyékből érkező fellépőket láthatnak. 15 óra 30 perctől képzőművészeti kiállítás lesz. Tíz perccel ezután a Blaha Színkör előadását tekinthetik meg a vendégek.

 

A nap további részében kurul dobosok, szimfonikusok és a Váraszói citera zenekar is megtartja előadását. Zárásként 19 óra 45 perctől a Mood Garden zenekar ad koncertet.

 

A gasztronómia is fontos szerepet tölt majd be a 11 nap folyamán. A legjobb éttermek kiváló ételeit kóstolhatják meg a résztvevők.

 

Október 21-én, pénteken Díszvacsora lesz a Líceum dísztermében, szombaton pedig nagy borkóstolót tartanak itt.

 

Szombaton egész napos pincetúra lesz a Szépasszony-völgyben. Tíz pincészet bikavéreit ízlelhetik meg a vendégek. Túránként legfeljebb 20 résztvevővel. Különleges pincekoncertek is szerepelnek a programok sorában.

 

A többi napon is változatos, színes programok szórakoztatják majd a vendégeket.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.