Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

A borok városában, Egerben minden évben ünnepséget tartanak a bikavér nevű borral kapcsolatosan, mert ez a legismertebb és talán legkedveltebb fajta az összes itt kapható nedűk közül és mintegy 150 éves múltja van.

 

Október 18-án, szerdán kezdődik az esemény és egészen 28-ig várja vendégeit. A jól ismert Érsekkert biztosítja majd a helyszínt.

 

Az első napon 14 órától a köszöntők után különböző megyékből érkező fellépőket láthatnak. 15 óra 30 perctől képzőművészeti kiállítás lesz. Tíz perccel ezután a Blaha Színkör előadását tekinthetik meg a vendégek.

 

A nap további részében kurul dobosok, szimfonikusok és a Váraszói citera zenekar is megtartja előadását. Zárásként 19 óra 45 perctől a Mood Garden zenekar ad koncertet.

 

A gasztronómia is fontos szerepet tölt majd be a 11 nap folyamán. A legjobb éttermek kiváló ételeit kóstolhatják meg a résztvevők.

 

Október 21-én, pénteken Díszvacsora lesz a Líceum dísztermében, szombaton pedig nagy borkóstolót tartanak itt.

 

Szombaton egész napos pincetúra lesz a Szépasszony-völgyben. Tíz pincészet bikavéreit ízlelhetik meg a vendégek. Túránként legfeljebb 20 résztvevővel. Különleges pincekoncertek is szerepelnek a programok sorában.

 

A többi napon is változatos, színes programok szórakoztatják majd a vendégeket.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.