Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

A borok városában, Egerben a zenekarok és egyéni előadók koncertjét is mindig nagy várakozás és érdeklődés előzi meg.

 

Szeptember 8-án, pénteken a Groovehouse együttes érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét az Agria Parkban, este hét órai kezdettel. A kapunyitás előtte fél órával történik meg.

 

A zenekar idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, ezért az említett koncert kicsit exkluzív jelleget is ölthet.

 

Kis Judit, művésznevén Judy, és Kárpáti Zsolt alkotják az együttest, korábban Bogár Miklós is a csapat tagja volt.

 

Műfajuk a pop a dance és a pop-rock, melyben maradandót alkottak dalaikkal. Ezek közül is talán a legismertebb a „Hajnal” című sláger, de még hosszan folytathatnánk a sort.

 

Negyed évszázados fennállásuk alatt több zenei díjat is átvehettek, munkájuk elismeréséül.

 

Korábban is felléptek már Egerben és előadásaik minden alkalommal sikert arattak és ez alkalommal is megvan erre minden esély, emlékezve korábbi koncertjeikre.

 

Az előadás után Retro Nyárzáró Afterparty lesz egészen a hajnali órákig, vagy, ahogy mondani szokás, kifulladásig. Elsősorban a fiatalabb korosztály lesz vevő erre a programra, de természetesen mindenkit szívesen látnak a szervezők.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.