Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

A borok városában, Egerben a zenekarok és egyéni előadók koncertjét is mindig nagy várakozás és érdeklődés előzi meg.

 

Szeptember 8-án, pénteken a Groovehouse együttes érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét az Agria Parkban, este hét órai kezdettel. A kapunyitás előtte fél órával történik meg.

 

A zenekar idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, ezért az említett koncert kicsit exkluzív jelleget is ölthet.

 

Kis Judit, művésznevén Judy, és Kárpáti Zsolt alkotják az együttest, korábban Bogár Miklós is a csapat tagja volt.

 

Műfajuk a pop a dance és a pop-rock, melyben maradandót alkottak dalaikkal. Ezek közül is talán a legismertebb a „Hajnal” című sláger, de még hosszan folytathatnánk a sort.

 

Negyed évszázados fennállásuk alatt több zenei díjat is átvehettek, munkájuk elismeréséül.

 

Korábban is felléptek már Egerben és előadásaik minden alkalommal sikert arattak és ez alkalommal is megvan erre minden esély, emlékezve korábbi koncertjeikre.

 

Az előadás után Retro Nyárzáró Afterparty lesz egészen a hajnali órákig, vagy, ahogy mondani szokás, kifulladásig. Elsősorban a fiatalabb korosztály lesz vevő erre a programra, de természetesen mindenkit szívesen látnak a szervezők.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.