Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

 

A borok városában, Egerben az Agria Park több előadásnak és egyéb rendezvénynek adott otthont az elmúlt időszak folyamán és ezen a jövőben sem kívánnak változtatni a szervezők.

 

Szeptember 1-én, pénteken az Edda Művek zenekara érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel.

 

A kapunyitás 18 órakor lesz. Egy órával ezt követően a PATAKY Művek zenekara lép fel. Az EDDA Művek nagy koncertjére este nyolc óra magasságában kerül sor.

 

Érkezésüket komoly várakozás előzi meg.

 

A PATAKY Művek zenekara, az EDDA Művek mintájára és általuk kialakított öt tagú együttes, mely elő zenekarként vesz részt az előadásban. Öt zenész alkotja a csapatot. Énekesük Pataky Gergő, aki édesapjától, Attilától tanulva, az ő stílusában és zenei felfogásában adja elő dalait.

 

Az EDDA Művek zenekara 1973-ban alakult meg Griff néven, majd a következő évben vette fel mostani nevét. Frontemberük Pataky Attila, akit jól ismer a közönség. Rajta kívül még öt tagja van a csapatnak.

 

1980-tól 2004-ig néhány zenei díjat vehettek át és több teltházas koncert is fűződik a nevükhöz, az ország több pontján.

 

A koncertre belépőjegyeket 4.900 Ft-os ártól lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.