Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

 

A borok városában, Egerben a zenei élet fontosságára hívja fel a figyelmet egy koncert, melyet a Bagossy Brothers Company csapata ad augusztus 10-én, csütörtökön 20 óra 30 perces kezdettel.

 

A helyszínt ez alkalommal a Dobó István tér biztosítja.

 

A zenekar 2013 májusában alakult, tehát fennállásuk tízedik évfordulóját ünneplik a fiúk, akik öten alkotják az együttest. Bagossy Róbert énekel és gitáron játszik. Testvére László a basszusgitár és a vokál művésze. A dobos Bartis Szilárd. Tatár Attila szintén gitáron játszik és a vokált is erősíti. Végül, de nem utolsó sorban Kozma Zsombor játszik hegedűn, harmonikán és billentyűs hangszeren.

 

Energikus zenéjükkel az évek folyamán szépen emelkedett népszerűségük és már a közkedvelt együttesek közé sorolhatjuk őket.

 

Eddig négy nagylemezük jelent meg és az ötödiken dolgoznak, melynek megjelenésére ebben az évben lehet számítani.

 

Négy Petőfi-díjat mondhatnak a magukénak, több más zenei kitüntetés mellett.

Ezen az estén a legkedveltebb, közismert dalaikat hallgathatják majd a rajongók. A siker szinte biztosra vehető és a koncertet megelőző várakozás sem mondható kismértékűnek.

 

Az előadásra természetesen nem kell belépődíjat fizetni, mivel szabadtéri koncertről van szó.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.