Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

 

A borok városában, Egerben a zenei élet fontosságára hívja fel a figyelmet egy koncert, melyet a Bagossy Brothers Company csapata ad augusztus 10-én, csütörtökön 20 óra 30 perces kezdettel.

 

A helyszínt ez alkalommal a Dobó István tér biztosítja.

 

A zenekar 2013 májusában alakult, tehát fennállásuk tízedik évfordulóját ünneplik a fiúk, akik öten alkotják az együttest. Bagossy Róbert énekel és gitáron játszik. Testvére László a basszusgitár és a vokál művésze. A dobos Bartis Szilárd. Tatár Attila szintén gitáron játszik és a vokált is erősíti. Végül, de nem utolsó sorban Kozma Zsombor játszik hegedűn, harmonikán és billentyűs hangszeren.

 

Energikus zenéjükkel az évek folyamán szépen emelkedett népszerűségük és már a közkedvelt együttesek közé sorolhatjuk őket.

 

Eddig négy nagylemezük jelent meg és az ötödiken dolgoznak, melynek megjelenésére ebben az évben lehet számítani.

 

Négy Petőfi-díjat mondhatnak a magukénak, több más zenei kitüntetés mellett.

Ezen az estén a legkedveltebb, közismert dalaikat hallgathatják majd a rajongók. A siker szinte biztosra vehető és a koncertet megelőző várakozás sem mondható kismértékűnek.

 

Az előadásra természetesen nem kell belépődíjat fizetni, mivel szabadtéri koncertről van szó.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.