Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

A borok városában, Egerben nem hanyagolják el a szervezők a kulturális igények kielégítését sem. Ennek kapcsán, június 7-én, szerdán érkezik ide Udvaros Dorottya, hogy megtartsa előadóestjét a Bartakovics Béla Közösségi házban, este hét órai kezdettel.

 

A koncertjének címe: „Majdnem valaki.”

 

A színművésznő pályája 1976-ban indult. Az ezt követő évtizedekben egyre inkább megismerte a közönség és népszerűsége az utóbbi időben magas szintre emelkedett.

 

Nagyon sok színházi és filmszerepben láthattuk őt. Alakításai szinte minden alkalommal sikert arattak. Eddigi munkájáért több díjat és kitüntetést vehetett át az elmúlt időszak folyamán. Ezek közül is kiemelhetjük az 1990-ben elnyert Kossuth-díjat.

 

Ezen az estén egy 30 évvel ezelőtt elindított program és egy új album megjelenése kerül majd a figyelem középpontjába.

 

Egy átutazó világának a folytatása elevenedik meg a koncerten, mely zenei és szövegszerkesztési szempontból egyaránt megállja majd a helyét és maradandó élményekkel fogja gazdagítani azokat, aki ezt a programot választották erre a tavaszi estére.

 

Hutkai Róbert vezetésével egy olyan zenekar kíséri majd, melynek tagjai egyénileg is elismertek a hazai zenei közéletben.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.400 Ft-tól, 3.800 Ft-os árig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.