Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

A borok városában, Egerben nem hanyagolják el a szervezők a kulturális igények kielégítését sem. Ennek kapcsán, június 7-én, szerdán érkezik ide Udvaros Dorottya, hogy megtartsa előadóestjét a Bartakovics Béla Közösségi házban, este hét órai kezdettel.

 

A koncertjének címe: „Majdnem valaki.”

 

A színművésznő pályája 1976-ban indult. Az ezt követő évtizedekben egyre inkább megismerte a közönség és népszerűsége az utóbbi időben magas szintre emelkedett.

 

Nagyon sok színházi és filmszerepben láthattuk őt. Alakításai szinte minden alkalommal sikert arattak. Eddigi munkájáért több díjat és kitüntetést vehetett át az elmúlt időszak folyamán. Ezek közül is kiemelhetjük az 1990-ben elnyert Kossuth-díjat.

 

Ezen az estén egy 30 évvel ezelőtt elindított program és egy új album megjelenése kerül majd a figyelem középpontjába.

 

Egy átutazó világának a folytatása elevenedik meg a koncerten, mely zenei és szövegszerkesztési szempontból egyaránt megállja majd a helyét és maradandó élményekkel fogja gazdagítani azokat, aki ezt a programot választották erre a tavaszi estére.

 

Hutkai Róbert vezetésével egy olyan zenekar kíséri majd, melynek tagjai egyénileg is elismertek a hazai zenei közéletben.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.400 Ft-tól, 3.800 Ft-os árig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.