Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

A borok városában, Egerben Hungarikum Piknik kerül megrendezésre április 15-én, pénteken és két napon át várja vendégeit a Szépasszony-völgyben.

 

Az első napon 11 órakor indul a program. A helyi ízek és kézművesek utcája este hét óráig látogatható és vásár, ahol közel hetven kézműves lesz jelen.

 

A kicsiknek lesz Hungarikum Népi Játszóház egészen zárásig. Ekkor ad gyermekkoncertet a Kolompos együttes.

 

12 órától az Agyagbanda zenekar jár majd zenélve pincéről pincére. Ugyanebben az időpontban kerül sor a Gasztrohungarikumok kóstolójára.

 

Egy órával ezt követően az Egri Vitézlő iskola viselet és fegyver bemutatót fog tartani.

15 órától Hungarikum bortúrán vehetnek részt az érdeklődők.

 

Délután fél háromtól az Egerszalóki Tekergő és a Lajtha László néptánc együttes bemutatóján tapsolhatnak a vendégek.

 

17 órától a Kerekes Band együttes ad koncertet a nap zárásaként.

 

A második nap, vasárnap már délelőtt 10 órakor kezdődik a rendezvény és 16 órakor zárja kapuit.

 

Az előző naphoz hasonló programok lesznek, majd 13 órától Erdei Banda koncert és táncház bemutatója kerül sorra, majd 15 órától a Tárkány Művek zenekara ad koncertet és ezzel zárul a piknik.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.