Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

A borok városában, Egerben Hungarikum Piknik kerül megrendezésre április 15-én, pénteken és két napon át várja vendégeit a Szépasszony-völgyben.

 

Az első napon 11 órakor indul a program. A helyi ízek és kézművesek utcája este hét óráig látogatható és vásár, ahol közel hetven kézműves lesz jelen.

 

A kicsiknek lesz Hungarikum Népi Játszóház egészen zárásig. Ekkor ad gyermekkoncertet a Kolompos együttes.

 

12 órától az Agyagbanda zenekar jár majd zenélve pincéről pincére. Ugyanebben az időpontban kerül sor a Gasztrohungarikumok kóstolójára.

 

Egy órával ezt követően az Egri Vitézlő iskola viselet és fegyver bemutatót fog tartani.

15 órától Hungarikum bortúrán vehetnek részt az érdeklődők.

 

Délután fél háromtól az Egerszalóki Tekergő és a Lajtha László néptánc együttes bemutatóján tapsolhatnak a vendégek.

 

17 órától a Kerekes Band együttes ad koncertet a nap zárásaként.

 

A második nap, vasárnap már délelőtt 10 órakor kezdődik a rendezvény és 16 órakor zárja kapuit.

 

Az előző naphoz hasonló programok lesznek, majd 13 órától Erdei Banda koncert és táncház bemutatója kerül sorra, majd 15 órától a Tárkány Művek zenekara ad koncertet és ezzel zárul a piknik.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.