Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Eger a borok városa és ez alkalommal, ez a nemes ital kerül ismét a figyelem központjába január 29-én, vasárnap. Ekkor kerül megrendezésre a „Borok Bálja” elnevezést viselő, hagyományosan megszokott esemény.

 

Az elmúlt időszak báljai is osztatlan sikert arattak, jó szórakozást nyújtva a vendégeknek.

 

Ezen az estén találkozhatnak a borok kedvelői, fogyasztói személyesen is a bortermelőkkel és beszélgetésre is lesz alkalom a borkóstolással párhuzamosan.

 

18 óra 30 perckor lesz a vendégfogadás Thummerer pezsgővel, majd hét órától köszöntő itallal kedveskednek a vendégek az Egri Borbarát Hölgyek választott borával.

 

Az esemény díszvendége a 2021-es év Egri Bortermelője Dr Gál Lajos lesz.

 

A köszöntőt követően kerül sor a vacsorára, mely négy fogásos lesz és minden bizonnyal kielégítő minden ínyenc számára is.

 

Ezután kinyit a Borbár, ahol igazi különlegességek kóstolására is lesz lehetőség. Ezt követően kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatság.

 

Éjfélkor tombola sorsolásra kerül sor és mintegy levezetésnek, töltött káposztát kínálnak majd a vendégeknek.

 

A zenét a GondaMusic Band zenekar szolgáltatja egészen hajnalig, illetve kifulladásig.

A teljes részvételi díj erre az éjszakára 35.000 Forintba kerül egy fő részére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.