Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Eger a borok városa és ez alkalommal, ez a nemes ital kerül ismét a figyelem központjába január 29-én, vasárnap. Ekkor kerül megrendezésre a „Borok Bálja” elnevezést viselő, hagyományosan megszokott esemény.

 

Az elmúlt időszak báljai is osztatlan sikert arattak, jó szórakozást nyújtva a vendégeknek.

 

Ezen az estén találkozhatnak a borok kedvelői, fogyasztói személyesen is a bortermelőkkel és beszélgetésre is lesz alkalom a borkóstolással párhuzamosan.

 

18 óra 30 perckor lesz a vendégfogadás Thummerer pezsgővel, majd hét órától köszöntő itallal kedveskednek a vendégek az Egri Borbarát Hölgyek választott borával.

 

Az esemény díszvendége a 2021-es év Egri Bortermelője Dr Gál Lajos lesz.

 

A köszöntőt követően kerül sor a vacsorára, mely négy fogásos lesz és minden bizonnyal kielégítő minden ínyenc számára is.

 

Ezután kinyit a Borbár, ahol igazi különlegességek kóstolására is lesz lehetőség. Ezt követően kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatság.

 

Éjfélkor tombola sorsolásra kerül sor és mintegy levezetésnek, töltött káposztát kínálnak majd a vendégeknek.

 

A zenét a GondaMusic Band zenekar szolgáltatja egészen hajnalig, illetve kifulladásig.

A teljes részvételi díj erre az éjszakára 35.000 Forintba kerül egy fő részére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.