Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Eger a borok városa és ez alkalommal, ez a nemes ital kerül ismét a figyelem központjába január 29-én, vasárnap. Ekkor kerül megrendezésre a „Borok Bálja” elnevezést viselő, hagyományosan megszokott esemény.

 

Az elmúlt időszak báljai is osztatlan sikert arattak, jó szórakozást nyújtva a vendégeknek.

 

Ezen az estén találkozhatnak a borok kedvelői, fogyasztói személyesen is a bortermelőkkel és beszélgetésre is lesz alkalom a borkóstolással párhuzamosan.

 

18 óra 30 perckor lesz a vendégfogadás Thummerer pezsgővel, majd hét órától köszöntő itallal kedveskednek a vendégek az Egri Borbarát Hölgyek választott borával.

 

Az esemény díszvendége a 2021-es év Egri Bortermelője Dr Gál Lajos lesz.

 

A köszöntőt követően kerül sor a vacsorára, mely négy fogásos lesz és minden bizonnyal kielégítő minden ínyenc számára is.

 

Ezután kinyit a Borbár, ahol igazi különlegességek kóstolására is lesz lehetőség. Ezt követően kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatság.

 

Éjfélkor tombola sorsolásra kerül sor és mintegy levezetésnek, töltött káposztát kínálnak majd a vendégeknek.

 

A zenét a GondaMusic Band zenekar szolgáltatja egészen hajnalig, illetve kifulladásig.

A teljes részvételi díj erre az éjszakára 35.000 Forintba kerül egy fő részére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.