Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Eger a borok városa és ez alkalommal, ez a nemes ital kerül ismét a figyelem központjába január 29-én, vasárnap. Ekkor kerül megrendezésre a „Borok Bálja” elnevezést viselő, hagyományosan megszokott esemény.

 

Az elmúlt időszak báljai is osztatlan sikert arattak, jó szórakozást nyújtva a vendégeknek.

 

Ezen az estén találkozhatnak a borok kedvelői, fogyasztói személyesen is a bortermelőkkel és beszélgetésre is lesz alkalom a borkóstolással párhuzamosan.

 

18 óra 30 perckor lesz a vendégfogadás Thummerer pezsgővel, majd hét órától köszöntő itallal kedveskednek a vendégek az Egri Borbarát Hölgyek választott borával.

 

Az esemény díszvendége a 2021-es év Egri Bortermelője Dr Gál Lajos lesz.

 

A köszöntőt követően kerül sor a vacsorára, mely négy fogásos lesz és minden bizonnyal kielégítő minden ínyenc számára is.

 

Ezután kinyit a Borbár, ahol igazi különlegességek kóstolására is lesz lehetőség. Ezt követően kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatság.

 

Éjfélkor tombola sorsolásra kerül sor és mintegy levezetésnek, töltött káposztát kínálnak majd a vendégeknek.

 

A zenét a GondaMusic Band zenekar szolgáltatja egészen hajnalig, illetve kifulladásig.

A teljes részvételi díj erre az éjszakára 35.000 Forintba kerül egy fő részére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.