Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

 

A borok városában, Egerben az újévet koncerttel is köszöntik, a többi érdekes program mellett.

 

Az újév beköszöntével többen nem csak jobb körülményeket várnak az alap életvitel tekintetében, hanem a zene segítségével tenni is akarnak ezért. A szép dallamok ezt valóban segíthetik.

 

2023 január 1-én, vasárnap két előadást is tartanak. Az egyik 16 órakor, a másik pedig 19 órakor kezdődik.

 

A közel három órás program keretein belül világhírű klasszikus zenék csendülnek fel, és az operett világába is elkalauzolnak bennünket a művészek.

 

Az ilyen dallamokat a közönség rendkívüli módon kedveli, ezért nagy várakozás előzi meg a koncertet és a siker szinte biztosra vehető.

 

A helyszínt a Gárdonyi Géza színház biztosítja, ahogyan a múltban ez már sok eseménynél így volt.

 

Az előadáson közreműködik Debrei Zsuzsanna, Bot Gábor, Simon Boglárka és Jenei Gábor. Továbbá a GG Tánc Eger és az Egri Szimfonikus Zenekar is emeli majd az est színvonalát.

 

Vezényel Szabó Sípos Máté.

 

A koncert házigazdájának szerepét Tóth Levente színművész tölti be.

 

A köszöntőt elmondja Mirkóczki Ádám Eger város polgármestere.

 

Az előadó estre belépőjegyeket 4.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.