Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

 

A borok városában, Egerben az újévet koncerttel is köszöntik, a többi érdekes program mellett.

 

Az újév beköszöntével többen nem csak jobb körülményeket várnak az alap életvitel tekintetében, hanem a zene segítségével tenni is akarnak ezért. A szép dallamok ezt valóban segíthetik.

 

2023 január 1-én, vasárnap két előadást is tartanak. Az egyik 16 órakor, a másik pedig 19 órakor kezdődik.

 

A közel három órás program keretein belül világhírű klasszikus zenék csendülnek fel, és az operett világába is elkalauzolnak bennünket a művészek.

 

Az ilyen dallamokat a közönség rendkívüli módon kedveli, ezért nagy várakozás előzi meg a koncertet és a siker szinte biztosra vehető.

 

A helyszínt a Gárdonyi Géza színház biztosítja, ahogyan a múltban ez már sok eseménynél így volt.

 

Az előadáson közreműködik Debrei Zsuzsanna, Bot Gábor, Simon Boglárka és Jenei Gábor. Továbbá a GG Tánc Eger és az Egri Szimfonikus Zenekar is emeli majd az est színvonalát.

 

Vezényel Szabó Sípos Máté.

 

A koncert házigazdájának szerepét Tóth Levente színművész tölti be.

 

A köszöntőt elmondja Mirkóczki Ádám Eger város polgármestere.

 

Az előadó estre belépőjegyeket 4.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.