Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

 

A borok városában, Egerben az újévet koncerttel is köszöntik, a többi érdekes program mellett.

 

Az újév beköszöntével többen nem csak jobb körülményeket várnak az alap életvitel tekintetében, hanem a zene segítségével tenni is akarnak ezért. A szép dallamok ezt valóban segíthetik.

 

2023 január 1-én, vasárnap két előadást is tartanak. Az egyik 16 órakor, a másik pedig 19 órakor kezdődik.

 

A közel három órás program keretein belül világhírű klasszikus zenék csendülnek fel, és az operett világába is elkalauzolnak bennünket a művészek.

 

Az ilyen dallamokat a közönség rendkívüli módon kedveli, ezért nagy várakozás előzi meg a koncertet és a siker szinte biztosra vehető.

 

A helyszínt a Gárdonyi Géza színház biztosítja, ahogyan a múltban ez már sok eseménynél így volt.

 

Az előadáson közreműködik Debrei Zsuzsanna, Bot Gábor, Simon Boglárka és Jenei Gábor. Továbbá a GG Tánc Eger és az Egri Szimfonikus Zenekar is emeli majd az est színvonalát.

 

Vezényel Szabó Sípos Máté.

 

A koncert házigazdájának szerepét Tóth Levente színművész tölti be.

 

A köszöntőt elmondja Mirkóczki Ádám Eger város polgármestere.

 

Az előadó estre belépőjegyeket 4.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.