Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

Eger városában az Advent ünnepére nagyon sok program vár a látogatókra. Már 18-án, este elkezdődik az ünnepi időszak a Dobó téren.

 

November 25-én, pénteken este hét órától a Groovehouse együttes lép fel, majd másnap történik meg a tér díszes kivilágítása és ezt követően is zenekari fellépés lesz.

 

November 27-én, vasárnap 16 órától lesz az Adventi gyertyagyújtás, majd egy órával ezt követően az Egri Érseki Fiúkórus műsorát láthatják és hallhatják a vendégek.

 

19 órától Takács Nikolasé lesz a színpad.

 

A programok December 1-től folytatódnak majd, általában délután öt órától, de lesz délelőtt is gyermekműsor 3-án, szombaton 10 óra 30 perckor.

 

4-én, vasárnap lesz a következő Adventi gyertyagyújtás és ezt is zenei műsorok követik.

 

December 6-án, kedden jön a Mikulás a Harlekin Bábszínház előadásában.

 

Ezt követően szinte minden nap lépnek fel neves előadók és ismert zenekarok a délutáni és esti órákban egészen december 23-ig. A következő két vasárnapon pedig sor kerül a III. és a IV. Adventi gyertyagyújtásra.

 

A programok hosszú során péntek este hét órától a Kiscsillag együttes karácsonyi koncertje zárja majd este hét órai kezdettel.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.