Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

Eger városában az Advent ünnepére nagyon sok program vár a látogatókra. Már 18-án, este elkezdődik az ünnepi időszak a Dobó téren.

 

November 25-én, pénteken este hét órától a Groovehouse együttes lép fel, majd másnap történik meg a tér díszes kivilágítása és ezt követően is zenekari fellépés lesz.

 

November 27-én, vasárnap 16 órától lesz az Adventi gyertyagyújtás, majd egy órával ezt követően az Egri Érseki Fiúkórus műsorát láthatják és hallhatják a vendégek.

 

19 órától Takács Nikolasé lesz a színpad.

 

A programok December 1-től folytatódnak majd, általában délután öt órától, de lesz délelőtt is gyermekműsor 3-án, szombaton 10 óra 30 perckor.

 

4-én, vasárnap lesz a következő Adventi gyertyagyújtás és ezt is zenei műsorok követik.

 

December 6-án, kedden jön a Mikulás a Harlekin Bábszínház előadásában.

 

Ezt követően szinte minden nap lépnek fel neves előadók és ismert zenekarok a délutáni és esti órákban egészen december 23-ig. A következő két vasárnapon pedig sor kerül a III. és a IV. Adventi gyertyagyújtásra.

 

A programok hosszú során péntek este hét órától a Kiscsillag együttes karácsonyi koncertje zárja majd este hét órai kezdettel.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.