Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

 

Eger városában elsősorban a borok vannak főszerepben a programok kialakításánál, azonban november 26-án, szombaton a csokoládé is ugyanilyen fontossá válik.

 

Ekkor kerül megrendezésre a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Ferenc Pincészetben, mely a Kistályai úton található.

 

Hat fajta bor és ugyanennyi féle csokoládé ízlelése, fogyasztása nagyon kellemes összhatást nyújt a szakemberek szerint. Tóth Ferenc és Szeleczky-Takács Viktória lesznek azok, akik bemutatják a finom édességeket és az első osztályú borokat.

 

Az Egri Leányka, Kadarka és a Bikavér is beletartozik többek között a borok kínálatába. A csokoládék közül pedig kiemelhető a Madagszkári Tejcsokoládé különlegesség, valamint a Kubai Étcsokoládé is.

 

Az esemény 18 órakor kezdődik és az egész nap folyamán tart majd. Kiváló elfoglaltságnak ígérkezik ez a rendezvény mindazok számára, akik szeretik az említett édességeket és borokat, akár együtt is fogyasztani a szakértők által megjelölt párosításban.

 

Ez a nap kiemelkedő élményt fog jelenteni a helyi és távolabbról érkezőknek egyaránt, valamint valamennyi korosztály számára.

 

A részvételi jegyek ára 9.990 Ft lesz. Ez tartalmazza a pincelátogatást vezetővel, a kóstolni kívánt borokkal, csokoládékkal, vízzel, valamint sós ropogtatnivalóval.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.