Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

---

Egri Csillag pincetúra.Egerben.

2023.03.09. 17:15:31

Március 18-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben az Egri Csillag pincetúra. A helyszín a Szépasszony-völgy lesz. Az indulás 11 órakor történik, és több pincészet várja a vendégeket minőségi borokkal. Ezek közül is kiemelhetjük az Egri Bikavért, többek között.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2023.02.21. 18:20:31

Március 10-én, pénteken 14 órakor kezdődik Egerben a X. Pálinkafesztivál és két napon át várja vendégeit. A helyszínt az Agria Park Díszkertje biztosítja. Több zenekar lép fel és este fél kilenctől Disco lesz egészen az éjszakába nyúlóan.

tovább...

---

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

Bor és Sajtkóstoló lesz Egerben, február 17-én, pénteken este hat órától a Tóth Ferenc Pincészetben. Öt nemzet kiváló sajtjait párosították össze öt féle magyar minőségi borral. Két vezetővel történik a pincelátogatás. A finom borok és sajtok kóstolása kiváló programnak ígérkezik.

tovább...

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

 

Eger városában elsősorban a borok vannak főszerepben a programok kialakításánál, azonban november 26-án, szombaton a csokoládé is ugyanilyen fontossá válik.

 

Ekkor kerül megrendezésre a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Ferenc Pincészetben, mely a Kistályai úton található.

 

Hat fajta bor és ugyanennyi féle csokoládé ízlelése, fogyasztása nagyon kellemes összhatást nyújt a szakemberek szerint. Tóth Ferenc és Szeleczky-Takács Viktória lesznek azok, akik bemutatják a finom édességeket és az első osztályú borokat.

 

Az Egri Leányka, Kadarka és a Bikavér is beletartozik többek között a borok kínálatába. A csokoládék közül pedig kiemelhető a Madagszkári Tejcsokoládé különlegesség, valamint a Kubai Étcsokoládé is.

 

Az esemény 18 órakor kezdődik és az egész nap folyamán tart majd. Kiváló elfoglaltságnak ígérkezik ez a rendezvény mindazok számára, akik szeretik az említett édességeket és borokat, akár együtt is fogyasztani a szakértők által megjelölt párosításban.

 

Ez a nap kiemelkedő élményt fog jelenteni a helyi és távolabbról érkezőknek egyaránt, valamint valamennyi korosztály számára.

 

A részvételi jegyek ára 9.990 Ft lesz. Ez tartalmazza a pincelátogatást vezetővel, a kóstolni kívánt borokkal, csokoládékkal, vízzel, valamint sós ropogtatnivalóval.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.