Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

 

Eger városában elsősorban a borok vannak főszerepben a programok kialakításánál, azonban november 26-án, szombaton a csokoládé is ugyanilyen fontossá válik.

 

Ekkor kerül megrendezésre a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Ferenc Pincészetben, mely a Kistályai úton található.

 

Hat fajta bor és ugyanennyi féle csokoládé ízlelése, fogyasztása nagyon kellemes összhatást nyújt a szakemberek szerint. Tóth Ferenc és Szeleczky-Takács Viktória lesznek azok, akik bemutatják a finom édességeket és az első osztályú borokat.

 

Az Egri Leányka, Kadarka és a Bikavér is beletartozik többek között a borok kínálatába. A csokoládék közül pedig kiemelhető a Madagszkári Tejcsokoládé különlegesség, valamint a Kubai Étcsokoládé is.

 

Az esemény 18 órakor kezdődik és az egész nap folyamán tart majd. Kiváló elfoglaltságnak ígérkezik ez a rendezvény mindazok számára, akik szeretik az említett édességeket és borokat, akár együtt is fogyasztani a szakértők által megjelölt párosításban.

 

Ez a nap kiemelkedő élményt fog jelenteni a helyi és távolabbról érkezőknek egyaránt, valamint valamennyi korosztály számára.

 

A részvételi jegyek ára 9.990 Ft lesz. Ez tartalmazza a pincelátogatást vezetővel, a kóstolni kívánt borokkal, csokoládékkal, vízzel, valamint sós ropogtatnivalóval.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.