Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

 

Eger városában elsősorban a borok vannak főszerepben a programok kialakításánál, azonban november 26-án, szombaton a csokoládé is ugyanilyen fontossá válik.

 

Ekkor kerül megrendezésre a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Ferenc Pincészetben, mely a Kistályai úton található.

 

Hat fajta bor és ugyanennyi féle csokoládé ízlelése, fogyasztása nagyon kellemes összhatást nyújt a szakemberek szerint. Tóth Ferenc és Szeleczky-Takács Viktória lesznek azok, akik bemutatják a finom édességeket és az első osztályú borokat.

 

Az Egri Leányka, Kadarka és a Bikavér is beletartozik többek között a borok kínálatába. A csokoládék közül pedig kiemelhető a Madagszkári Tejcsokoládé különlegesség, valamint a Kubai Étcsokoládé is.

 

Az esemény 18 órakor kezdődik és az egész nap folyamán tart majd. Kiváló elfoglaltságnak ígérkezik ez a rendezvény mindazok számára, akik szeretik az említett édességeket és borokat, akár együtt is fogyasztani a szakértők által megjelölt párosításban.

 

Ez a nap kiemelkedő élményt fog jelenteni a helyi és távolabbról érkezőknek egyaránt, valamint valamennyi korosztály számára.

 

A részvételi jegyek ára 9.990 Ft lesz. Ez tartalmazza a pincelátogatást vezetővel, a kóstolni kívánt borokkal, csokoládékkal, vízzel, valamint sós ropogtatnivalóval.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.