Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Aurevoir koncert Egerben.

2022.07.19. 17:50:26

A borok városában, Egerben a zene szeretete sem elhanyagolható tényező, ezért több zenekar is fellépett itt az elmúlt időszakban és ezen a szervezők a jövőben sem kívánnak változtatni.

 

Július 30-án, vasárnap az Aurevoir együttes érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét a Szépasszony-völgyben, a Márai központban, este fél kilenctől.

 

A zenekar hét éve alakult Zsámbékon és jelenleg nyolc tagból áll. Műfajuk a Folk-rock. A magyar cigányzene valamint az ír és délszláv dallamok sem állnak mesze tőlük.

 

A nevük franciáról lefordítva” viszontlátásra”, és ez arra utal elsősorban, hogy zenéjük részben elköszön a régi korszaktól és az új felé nyit. Ezek egyvelege alkotja előadásuk lényegét. Érdekes színfoltok jelennek meg ezáltal előadásaikban.

 

Érdekes és különleges zene ez, amit tőlük hallhatnak a rajongók, ezért természetesen komoly várakozás előzi meg érkezésüket a helyi zenerajongók körében.

 

2017 nyarán jelentették meg bemutatkozó lemezüket, melyen öt dal kapott helyet. Ezt követte a rákövetkező két évben egy-egy album.

 

Az előadásra belépőjegyeket elővételben 2.500 Ft-os áron lehet vásárolni. Az Early bird belépőkért pedig 1.990 Ft-ot kell fizetni.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.