Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Aurevoir koncert Egerben.

2022.07.19. 17:50:26

A borok városában, Egerben a zene szeretete sem elhanyagolható tényező, ezért több zenekar is fellépett itt az elmúlt időszakban és ezen a szervezők a jövőben sem kívánnak változtatni.

 

Július 30-án, vasárnap az Aurevoir együttes érkezik ide, hogy megtartsa koncertjét a Szépasszony-völgyben, a Márai központban, este fél kilenctől.

 

A zenekar hét éve alakult Zsámbékon és jelenleg nyolc tagból áll. Műfajuk a Folk-rock. A magyar cigányzene valamint az ír és délszláv dallamok sem állnak mesze tőlük.

 

A nevük franciáról lefordítva” viszontlátásra”, és ez arra utal elsősorban, hogy zenéjük részben elköszön a régi korszaktól és az új felé nyit. Ezek egyvelege alkotja előadásuk lényegét. Érdekes színfoltok jelennek meg ezáltal előadásaikban.

 

Érdekes és különleges zene ez, amit tőlük hallhatnak a rajongók, ezért természetesen komoly várakozás előzi meg érkezésüket a helyi zenerajongók körében.

 

2017 nyarán jelentették meg bemutatkozó lemezüket, melyen öt dal kapott helyet. Ezt követte a rákövetkező két évben egy-egy album.

 

Az előadásra belépőjegyeket elővételben 2.500 Ft-os áron lehet vásárolni. Az Early bird belépőkért pedig 1.990 Ft-ot kell fizetni.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.