Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Szilveszter Egerben.

2021.12.21. 12:04:57

 

 

A borok városában, Egerben, ahogyan hazánk többi nagyobb településein, méltóképpen akarják megünnepelni az év utolsó napját, azaz szilveszter éjszakáját.

 

Itt erre a Dobó-tér a legalkalmasabb, a szervezők megítélése alapján. A legvidámabb napnak kell, hogy számítson ez mindenki életében.

 

Az esti órákban Zoltán Erika koncertje kerül a figyelem középpontjába. Erre táncolhatnak a fiatalok és a kissé idősebb korosztály is, kedvük szerint.

 

Az énekesnő zenei karrierje 1980-ban indult és fokozatosan vált a hazai popzene jelentős alakjává. Több sikeres koncertet tudhat a háta mögött és Egerben is kedvelt előadó művésznek számít.

 

Nyolc alkalommal nyerte el az Év Énekesnője címet a több, mint négy évtized alatt. Táncos, szövegíró és producerként is tevékenykedett az elmúlt időszak folyamán.

 

Továbbá a jó zenéről Dj Hütter gondoskodik majd az éjszaka folyamán, és a tánc, az önfeledt mulatozás kifulladásig tarthat, a pezsgőbontás után is.

 

Lézer show is szerepel a programok között. Ezt a látványosságot szinte senkinek nem kell külön bemutatni. Csodálatos eseménynek minősül nem csak szilveszter alkalmával, hanem bármikor az év folyamán, ahol műsorra kerül ez a kiváló élményt nyújtó bemutató.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.