Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Szilveszter Egerben.

2021.12.21. 12:04:57

 

 

A borok városában, Egerben, ahogyan hazánk többi nagyobb településein, méltóképpen akarják megünnepelni az év utolsó napját, azaz szilveszter éjszakáját.

 

Itt erre a Dobó-tér a legalkalmasabb, a szervezők megítélése alapján. A legvidámabb napnak kell, hogy számítson ez mindenki életében.

 

Az esti órákban Zoltán Erika koncertje kerül a figyelem középpontjába. Erre táncolhatnak a fiatalok és a kissé idősebb korosztály is, kedvük szerint.

 

Az énekesnő zenei karrierje 1980-ban indult és fokozatosan vált a hazai popzene jelentős alakjává. Több sikeres koncertet tudhat a háta mögött és Egerben is kedvelt előadó művésznek számít.

 

Nyolc alkalommal nyerte el az Év Énekesnője címet a több, mint négy évtized alatt. Táncos, szövegíró és producerként is tevékenykedett az elmúlt időszak folyamán.

 

Továbbá a jó zenéről Dj Hütter gondoskodik majd az éjszaka folyamán, és a tánc, az önfeledt mulatozás kifulladásig tarthat, a pezsgőbontás után is.

 

Lézer show is szerepel a programok között. Ezt a látványosságot szinte senkinek nem kell külön bemutatni. Csodálatos eseménynek minősül nem csak szilveszter alkalmával, hanem bármikor az év folyamán, ahol műsorra kerül ez a kiváló élményt nyújtó bemutató.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.