Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Szilveszter Egerben.

2021.12.21. 12:04:57

 

 

A borok városában, Egerben, ahogyan hazánk többi nagyobb településein, méltóképpen akarják megünnepelni az év utolsó napját, azaz szilveszter éjszakáját.

 

Itt erre a Dobó-tér a legalkalmasabb, a szervezők megítélése alapján. A legvidámabb napnak kell, hogy számítson ez mindenki életében.

 

Az esti órákban Zoltán Erika koncertje kerül a figyelem középpontjába. Erre táncolhatnak a fiatalok és a kissé idősebb korosztály is, kedvük szerint.

 

Az énekesnő zenei karrierje 1980-ban indult és fokozatosan vált a hazai popzene jelentős alakjává. Több sikeres koncertet tudhat a háta mögött és Egerben is kedvelt előadó művésznek számít.

 

Nyolc alkalommal nyerte el az Év Énekesnője címet a több, mint négy évtized alatt. Táncos, szövegíró és producerként is tevékenykedett az elmúlt időszak folyamán.

 

Továbbá a jó zenéről Dj Hütter gondoskodik majd az éjszaka folyamán, és a tánc, az önfeledt mulatozás kifulladásig tarthat, a pezsgőbontás után is.

 

Lézer show is szerepel a programok között. Ezt a látványosságot szinte senkinek nem kell külön bemutatni. Csodálatos eseménynek minősül nem csak szilveszter alkalmával, hanem bármikor az év folyamán, ahol műsorra kerül ez a kiváló élményt nyújtó bemutató.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.