Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

Január 26-án, szerdán Hadházi László tart előadást Egerben a Hotel Eger Park Klubban 18 órai kezdettel. A műsor címe: Légy férfi! A Dumaszínház tagja nagyon vicces est keretein belül irányítja a figyelmet erre a témára, mely mindenki számára rendkívüli derűt ígér.

tovább...

---

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

Egerben a Gárdonyi Géza Színház a jövő év első heteiben csaknem minden nap műsorra tűz egy előadást, többségében este hét órai kezdettel. A gyerekeknek egy alkalommal délelőtt 10 órakor kezdődik a mesejáték. Drámákat, színműveket, vígjátékokat egyaránt láthat a közönség.

tovább...

---

Szilveszter Egerben.

2021.12.21. 12:04:57

Egerben a Dobó-téren kerülnek megrendezésre idén a szilveszteri mulatságok, természetesen az év utolsó éjszakáján. Zoltán erika ad koncertet. Dj Hütter gondoskodik a jó zenéről és lézer show is szerepel a programban. A tánc és az önfeledt mulatság kifulladásig tart majd.

tovább...

---

Advent Egerben.

2021.11.27. 10:56:17

Adventi ünnepségek, kiállítások lesznek Egerben november 27-től Karácsonyig. Főleg a kicsik részére játszóházat és meseudvart és Jégpalotát alakítanak ki a rendezők. Kiállítások megtekintésére is lesz lehetőség. Fellépnek zenekarok és egyéni előadók is szinte minden nap.

tovább...

---

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

December 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Kiskalász zenekar, hogy megtartsa előadását a gyerekek részére, a helyi Kulturális és Szabadidő Központban, délelőtt 10 órai kezdettel. Az együttes saját szerzeményű dalokat ad majd elő a kicsiknek ezen a jeles napon, melyeket nagy várakozás előz meg.

tovább...

Advent Egerben.

2021.11.27. 10:56:17

A borok városában, Egerben nagy esemény az adventi ünnepségek, rendezvények hosszú sora. Már november 27-én, szombaton látogathatók lesznek az állandó programok.

 

Ezek egyike a Városháza Üvegtermében található varázslatos Jégpalota. Itt gyermek és családi játszóház várja a kicsiket és kísérőiket egyaránt, minden hétvégén egészen december 19-ig. Péntekenként 15-18 óráig, szombat-vasárnap pedig 1o-18 óráig.

 

A Dobó tértől a Tinódi térig Mesesétány lesz, tíz helyen is megállhatnak a vendégek. Ismert magyar mesék szereplőivel találkozhatnak itt a kicsik.

 

A Párhuzamos Ellentétek kiállítása már november 11-től látható a Képes Intézetben, egészen február 15-ig.

 

Az Érseki Palotában Betlehem Kiállítás lesz november 17-tól december 31-ig. Itt száz alkotás tekinthető meg ingyenesen.

 

Szintén ezen a helyszínen Kamara Kiállítás is lesz Platthy György munkáiból. Péreli Zsuzsa alkotásainak kiállítása is itt tekinthető meg.

 

November 27-én, szombaton a Dobó téren délután öt órakor kapcsolják fel a díszkivilágítást és megnyitják a karácsonyi vásárt. Fél hattól a Simple Acoustic zenekar lép fel, majd őket követi a Cabaret Band előadása 19 órakor.

 

Az ezt követő napokban is több zenekar és egyéni fellépő szórakoztatja majd a vendégeket. Ezek részleteiről a későbbiekben írunk.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.