Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Advent Egerben.

2021.11.27. 10:56:17

A borok városában, Egerben nagy esemény az adventi ünnepségek, rendezvények hosszú sora. Már november 27-én, szombaton látogathatók lesznek az állandó programok.

 

Ezek egyike a Városháza Üvegtermében található varázslatos Jégpalota. Itt gyermek és családi játszóház várja a kicsiket és kísérőiket egyaránt, minden hétvégén egészen december 19-ig. Péntekenként 15-18 óráig, szombat-vasárnap pedig 1o-18 óráig.

 

A Dobó tértől a Tinódi térig Mesesétány lesz, tíz helyen is megállhatnak a vendégek. Ismert magyar mesék szereplőivel találkozhatnak itt a kicsik.

 

A Párhuzamos Ellentétek kiállítása már november 11-től látható a Képes Intézetben, egészen február 15-ig.

 

Az Érseki Palotában Betlehem Kiállítás lesz november 17-tól december 31-ig. Itt száz alkotás tekinthető meg ingyenesen.

 

Szintén ezen a helyszínen Kamara Kiállítás is lesz Platthy György munkáiból. Péreli Zsuzsa alkotásainak kiállítása is itt tekinthető meg.

 

November 27-én, szombaton a Dobó téren délután öt órakor kapcsolják fel a díszkivilágítást és megnyitják a karácsonyi vásárt. Fél hattól a Simple Acoustic zenekar lép fel, majd őket követi a Cabaret Band előadása 19 órakor.

 

Az ezt követő napokban is több zenekar és egyéni fellépő szórakoztatja majd a vendégeket. Ezek részleteiről a későbbiekben írunk.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.