Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Advent Egerben.

2021.11.27. 10:56:17

A borok városában, Egerben nagy esemény az adventi ünnepségek, rendezvények hosszú sora. Már november 27-én, szombaton látogathatók lesznek az állandó programok.

 

Ezek egyike a Városháza Üvegtermében található varázslatos Jégpalota. Itt gyermek és családi játszóház várja a kicsiket és kísérőiket egyaránt, minden hétvégén egészen december 19-ig. Péntekenként 15-18 óráig, szombat-vasárnap pedig 1o-18 óráig.

 

A Dobó tértől a Tinódi térig Mesesétány lesz, tíz helyen is megállhatnak a vendégek. Ismert magyar mesék szereplőivel találkozhatnak itt a kicsik.

 

A Párhuzamos Ellentétek kiállítása már november 11-től látható a Képes Intézetben, egészen február 15-ig.

 

Az Érseki Palotában Betlehem Kiállítás lesz november 17-tól december 31-ig. Itt száz alkotás tekinthető meg ingyenesen.

 

Szintén ezen a helyszínen Kamara Kiállítás is lesz Platthy György munkáiból. Péreli Zsuzsa alkotásainak kiállítása is itt tekinthető meg.

 

November 27-én, szombaton a Dobó téren délután öt órakor kapcsolják fel a díszkivilágítást és megnyitják a karácsonyi vásárt. Fél hattól a Simple Acoustic zenekar lép fel, majd őket követi a Cabaret Band előadása 19 órakor.

 

Az ezt követő napokban is több zenekar és egyéni fellépő szórakoztatja majd a vendégeket. Ezek részleteiről a későbbiekben írunk.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.