Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

Palócbál Egerben.

2021.10.29. 17:56:39

A borok városában, Egerben a kulturális események is jelentős szerepet töltenek be.

 

Ennek szellemében november 13-án, szombaton kezdődik a Palócgála, mely évente kerül megrendezésre és nagyon népszerű eseménynek számít a látogatók számára.

A helyszínt a Bartakovics Béla Közösségi Ház biztosítja.

 

Ez a két napos esemény tulajdonképpen egy Regionális Nemzetközi Népzenei Fesztivál.

 

. Ezena  gálán a népzene énekes előadóinak magas szintű előadását hallgathatják meg az érdeklődök. Továbbá a hangszeres szólisták is bemutatják előadásukat. Ez különös érdeklődésre tarthat számot, mivel mindenkinek általában megvan a kedvenc hangszere, melyen a játékot szívesen hallgatja egy igazi művész előadásában.

 

Nem csak szóló zenészek és előadók lépnek fel ezen az őszi hétvégén, hanem az együttesek is bemutatják tudásukat, a tánc és az ének tekintetében egyaránt.

 

Megismerhetjük itt a hazai is felvidéki népzene gyöngyszemeit és ezek népszerűsítésére is kiváló alkalom ez.

 

Népművészeti Kiállítást is megtekinthetnek a vendégek, melynek szépségét külön talán nem is kell ecsetelnünk.

 

Népi filmek vetítése is szerepel a programban, mely akár több korosztályt is érdekelhet.

 

Este igazi palócbál várja a mulatozni vágyó látogatókat. Itt mehet a tánc szinte kifulladásig.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.