Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

Január 26-án, szerdán Hadházi László tart előadást Egerben a Hotel Eger Park Klubban 18 órai kezdettel. A műsor címe: Légy férfi! A Dumaszínház tagja nagyon vicces est keretein belül irányítja a figyelmet erre a témára, mely mindenki számára rendkívüli derűt ígér.

tovább...

---

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

Egerben a Gárdonyi Géza Színház a jövő év első heteiben csaknem minden nap műsorra tűz egy előadást, többségében este hét órai kezdettel. A gyerekeknek egy alkalommal délelőtt 10 órakor kezdődik a mesejáték. Drámákat, színműveket, vígjátékokat egyaránt láthat a közönség.

tovább...

---

Szilveszter Egerben.

2021.12.21. 12:04:57

Egerben a Dobó-téren kerülnek megrendezésre idén a szilveszteri mulatságok, természetesen az év utolsó éjszakáján. Zoltán erika ad koncertet. Dj Hütter gondoskodik a jó zenéről és lézer show is szerepel a programban. A tánc és az önfeledt mulatság kifulladásig tart majd.

tovább...

---

Advent Egerben.

2021.11.27. 10:56:17

Adventi ünnepségek, kiállítások lesznek Egerben november 27-től Karácsonyig. Főleg a kicsik részére játszóházat és meseudvart és Jégpalotát alakítanak ki a rendezők. Kiállítások megtekintésére is lesz lehetőség. Fellépnek zenekarok és egyéni előadók is szinte minden nap.

tovább...

---

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

December 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Kiskalász zenekar, hogy megtartsa előadását a gyerekek részére, a helyi Kulturális és Szabadidő Központban, délelőtt 10 órai kezdettel. Az együttes saját szerzeményű dalokat ad majd elő a kicsiknek ezen a jeles napon, melyeket nagy várakozás előz meg.

tovább...

Palócbál Egerben.

2021.10.29. 17:56:39

A borok városában, Egerben a kulturális események is jelentős szerepet töltenek be.

 

Ennek szellemében november 13-án, szombaton kezdődik a Palócgála, mely évente kerül megrendezésre és nagyon népszerű eseménynek számít a látogatók számára.

A helyszínt a Bartakovics Béla Közösségi Ház biztosítja.

 

Ez a két napos esemény tulajdonképpen egy Regionális Nemzetközi Népzenei Fesztivál.

 

. Ezena  gálán a népzene énekes előadóinak magas szintű előadását hallgathatják meg az érdeklődök. Továbbá a hangszeres szólisták is bemutatják előadásukat. Ez különös érdeklődésre tarthat számot, mivel mindenkinek általában megvan a kedvenc hangszere, melyen a játékot szívesen hallgatja egy igazi művész előadásában.

 

Nem csak szóló zenészek és előadók lépnek fel ezen az őszi hétvégén, hanem az együttesek is bemutatják tudásukat, a tánc és az ének tekintetében egyaránt.

 

Megismerhetjük itt a hazai is felvidéki népzene gyöngyszemeit és ezek népszerűsítésére is kiváló alkalom ez.

 

Népművészeti Kiállítást is megtekinthetnek a vendégek, melynek szépségét külön talán nem is kell ecsetelnünk.

 

Népi filmek vetítése is szerepel a programban, mely akár több korosztályt is érdekelhet.

 

Este igazi palócbál várja a mulatozni vágyó látogatókat. Itt mehet a tánc szinte kifulladásig.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.