Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Palócbál Egerben.

2021.10.29. 17:56:39

A borok városában, Egerben a kulturális események is jelentős szerepet töltenek be.

 

Ennek szellemében november 13-án, szombaton kezdődik a Palócgála, mely évente kerül megrendezésre és nagyon népszerű eseménynek számít a látogatók számára.

A helyszínt a Bartakovics Béla Közösségi Ház biztosítja.

 

Ez a két napos esemény tulajdonképpen egy Regionális Nemzetközi Népzenei Fesztivál.

 

. Ezena  gálán a népzene énekes előadóinak magas szintű előadását hallgathatják meg az érdeklődök. Továbbá a hangszeres szólisták is bemutatják előadásukat. Ez különös érdeklődésre tarthat számot, mivel mindenkinek általában megvan a kedvenc hangszere, melyen a játékot szívesen hallgatja egy igazi művész előadásában.

 

Nem csak szóló zenészek és előadók lépnek fel ezen az őszi hétvégén, hanem az együttesek is bemutatják tudásukat, a tánc és az ének tekintetében egyaránt.

 

Megismerhetjük itt a hazai is felvidéki népzene gyöngyszemeit és ezek népszerűsítésére is kiváló alkalom ez.

 

Népművészeti Kiállítást is megtekinthetnek a vendégek, melynek szépségét külön talán nem is kell ecsetelnünk.

 

Népi filmek vetítése is szerepel a programban, mely akár több korosztályt is érdekelhet.

 

Este igazi palócbál várja a mulatozni vágyó látogatókat. Itt mehet a tánc szinte kifulladásig.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.