Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Palócbál Egerben.

2021.10.29. 17:56:39

A borok városában, Egerben a kulturális események is jelentős szerepet töltenek be.

 

Ennek szellemében november 13-án, szombaton kezdődik a Palócgála, mely évente kerül megrendezésre és nagyon népszerű eseménynek számít a látogatók számára.

A helyszínt a Bartakovics Béla Közösségi Ház biztosítja.

 

Ez a két napos esemény tulajdonképpen egy Regionális Nemzetközi Népzenei Fesztivál.

 

. Ezena  gálán a népzene énekes előadóinak magas szintű előadását hallgathatják meg az érdeklődök. Továbbá a hangszeres szólisták is bemutatják előadásukat. Ez különös érdeklődésre tarthat számot, mivel mindenkinek általában megvan a kedvenc hangszere, melyen a játékot szívesen hallgatja egy igazi művész előadásában.

 

Nem csak szóló zenészek és előadók lépnek fel ezen az őszi hétvégén, hanem az együttesek is bemutatják tudásukat, a tánc és az ének tekintetében egyaránt.

 

Megismerhetjük itt a hazai is felvidéki népzene gyöngyszemeit és ezek népszerűsítésére is kiváló alkalom ez.

 

Népművészeti Kiállítást is megtekinthetnek a vendégek, melynek szépségét külön talán nem is kell ecsetelnünk.

 

Népi filmek vetítése is szerepel a programban, mely akár több korosztályt is érdekelhet.

 

Este igazi palócbál várja a mulatozni vágyó látogatókat. Itt mehet a tánc szinte kifulladásig.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.