Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

A borok városában, Egerben a kulturális eseményekre egyre nagyobb igény mutatkozik. Péter Szabó Szilvia érkezik ide szeptember 18-án, hogy megtartsa koncertjét a Márai Szabadidőközpontban, a Szépasszony-völgyben.

 

Az előadás este hét órakor kezdődik és előreláthatólag másfél órán át tart majd. A kapunyitásra előtte egy órával kerül sor.

 

Az énekesnő már 16 éves korában elkezdett énekelni és 2001-ben a NOX együttes előadójaként már komoly hírnévre tett szert.

 

Nagyon sokan ismeri a dalait, ezek közül is kiemelhetjük a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon előadott „Forogj világ” című dalát, mely komoly sikert aratott.

 

Több sikeres koncertet adott zenekarával az elmúlt húsz évben és népszerűségük töretlen maradt.

 

A koncert teljes egészében be kívánja mutatni a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia elmúlt két évtizedben aratott sikereit, közkedvelt dalait, melyek oly sok örömet okoztak rajongóinak. A csapat pályafutásának szebb és árnyaltabb oldalait egyaránt a közönség elé tárják majd.

 

Az egri közönség nagy várakozással tekint a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia érkezése elé és szinte biztosra vehető a siker.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.900 Ft-os ártól 4.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.