Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

A borok városában, Egerben a kulturális eseményekre egyre nagyobb igény mutatkozik. Péter Szabó Szilvia érkezik ide szeptember 18-án, hogy megtartsa koncertjét a Márai Szabadidőközpontban, a Szépasszony-völgyben.

 

Az előadás este hét órakor kezdődik és előreláthatólag másfél órán át tart majd. A kapunyitásra előtte egy órával kerül sor.

 

Az énekesnő már 16 éves korában elkezdett énekelni és 2001-ben a NOX együttes előadójaként már komoly hírnévre tett szert.

 

Nagyon sokan ismeri a dalait, ezek közül is kiemelhetjük a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon előadott „Forogj világ” című dalát, mely komoly sikert aratott.

 

Több sikeres koncertet adott zenekarával az elmúlt húsz évben és népszerűségük töretlen maradt.

 

A koncert teljes egészében be kívánja mutatni a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia elmúlt két évtizedben aratott sikereit, közkedvelt dalait, melyek oly sok örömet okoztak rajongóinak. A csapat pályafutásának szebb és árnyaltabb oldalait egyaránt a közönség elé tárják majd.

 

Az egri közönség nagy várakozással tekint a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia érkezése elé és szinte biztosra vehető a siker.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.900 Ft-os ártól 4.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.