Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

Szeptember 19-én, szombaton ad koncertet a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia énekesnő Egerben a Márai Szabadidő Központban, este hét órai kezdettel. Az előadáson elhangzanak majd a legsikeresebb dalok és ismertetik a csapat két évtizedes pályafutásának eseményeit.

tovább...

---

Néptánc Fesztivál Egerben.

2021.08.28. 11:56:28

Szeptember 10-én, pénteken kezdődik Egerben a Szederinda Néptánc Fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit. Hazai és külföldi néptánc együttesek egyaránt fellépnek majd, több helyszínen. Ezen felül egyéni népdalénekesek és népzenészek is megtartják előadásukat. Népművészeti vásár is lesz.

tovább...

---

Egri bikavér Ünnep.

2021.08.16. 12:22:54

Augusztus 26-án, csütörtökön kezdődik Egerben a három napos Bikavér Ünnep az Érsekkert árnyas fái alatt. A borok mellett jó ételek várják a vendégeket és több zenei műsort is láthatnak az érdeklődők. Minden korosztály megtalálja majd a szórakozási lehetőségét.

tovább...

---

Egri Csillag Veekend Egerben.

2021.07.28. 12:31:08

Augusztus 5-én, csütörtökön kezdődik Egerben az Egri Csillag Veekend a Dobó István téren és négy napon át, vasárnapig várja vendégeit. Zenei műsorok, jó borok, egyéb italok és kiváló ételek biztosítják a teljes ellátást és a kiváló szórakozást.

tovább...

---

Karthago koncert Egerben.

2021.07.08. 12:09:23

Július 17-én, szombaton ad koncertet Egerben a Karthagó együttes a Líceumban 21 órai kezdettel. A társulat negyvenkét éve alakult és azóta is említésre méltó népszerűségnek örvend. Ezen az estén elhangzanak majd a legkedveltebb, népszerű dalok, melyek sikeressé tették a zenekart.

tovább...

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

A borok városában, Egerben a kulturális eseményekre egyre nagyobb igény mutatkozik. Péter Szabó Szilvia érkezik ide szeptember 18-án, hogy megtartsa koncertjét a Márai Szabadidőközpontban, a Szépasszony-völgyben.

 

Az előadás este hét órakor kezdődik és előreláthatólag másfél órán át tart majd. A kapunyitásra előtte egy órával kerül sor.

 

Az énekesnő már 16 éves korában elkezdett énekelni és 2001-ben a NOX együttes előadójaként már komoly hírnévre tett szert.

 

Nagyon sokan ismeri a dalait, ezek közül is kiemelhetjük a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon előadott „Forogj világ” című dalát, mely komoly sikert aratott.

 

Több sikeres koncertet adott zenekarával az elmúlt húsz évben és népszerűségük töretlen maradt.

 

A koncert teljes egészében be kívánja mutatni a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia elmúlt két évtizedben aratott sikereit, közkedvelt dalait, melyek oly sok örömet okoztak rajongóinak. A csapat pályafutásának szebb és árnyaltabb oldalait egyaránt a közönség elé tárják majd.

 

Az egri közönség nagy várakozással tekint a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia érkezése elé és szinte biztosra vehető a siker.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.900 Ft-os ártól 4.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.