Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

A borok városában, Egerben a kulturális eseményekre egyre nagyobb igény mutatkozik. Péter Szabó Szilvia érkezik ide szeptember 18-án, hogy megtartsa koncertjét a Márai Szabadidőközpontban, a Szépasszony-völgyben.

 

Az előadás este hét órakor kezdődik és előreláthatólag másfél órán át tart majd. A kapunyitásra előtte egy órával kerül sor.

 

Az énekesnő már 16 éves korában elkezdett énekelni és 2001-ben a NOX együttes előadójaként már komoly hírnévre tett szert.

 

Nagyon sokan ismeri a dalait, ezek közül is kiemelhetjük a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon előadott „Forogj világ” című dalát, mely komoly sikert aratott.

 

Több sikeres koncertet adott zenekarával az elmúlt húsz évben és népszerűségük töretlen maradt.

 

A koncert teljes egészében be kívánja mutatni a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia elmúlt két évtizedben aratott sikereit, közkedvelt dalait, melyek oly sok örömet okoztak rajongóinak. A csapat pályafutásának szebb és árnyaltabb oldalait egyaránt a közönség elé tárják majd.

 

Az egri közönség nagy várakozással tekint a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia érkezése elé és szinte biztosra vehető a siker.

 

Az előadásra belépőjegyeket 3.900 Ft-os ártól 4.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.