Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

Szeptember 19-én, szombaton ad koncertet a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia énekesnő Egerben a Márai Szabadidő Központban, este hét órai kezdettel. Az előadáson elhangzanak majd a legsikeresebb dalok és ismertetik a csapat két évtizedes pályafutásának eseményeit.

tovább...

---

Néptánc Fesztivál Egerben.

2021.08.28. 11:56:28

Szeptember 10-én, pénteken kezdődik Egerben a Szederinda Néptánc Fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit. Hazai és külföldi néptánc együttesek egyaránt fellépnek majd, több helyszínen. Ezen felül egyéni népdalénekesek és népzenészek is megtartják előadásukat. Népművészeti vásár is lesz.

tovább...

---

Egri bikavér Ünnep.

2021.08.16. 12:22:54

Augusztus 26-án, csütörtökön kezdődik Egerben a három napos Bikavér Ünnep az Érsekkert árnyas fái alatt. A borok mellett jó ételek várják a vendégeket és több zenei műsort is láthatnak az érdeklődők. Minden korosztály megtalálja majd a szórakozási lehetőségét.

tovább...

---

Egri Csillag Veekend Egerben.

2021.07.28. 12:31:08

Augusztus 5-én, csütörtökön kezdődik Egerben az Egri Csillag Veekend a Dobó István téren és négy napon át, vasárnapig várja vendégeit. Zenei műsorok, jó borok, egyéb italok és kiváló ételek biztosítják a teljes ellátást és a kiváló szórakozást.

tovább...

---

Karthago koncert Egerben.

2021.07.08. 12:09:23

Július 17-én, szombaton ad koncertet Egerben a Karthagó együttes a Líceumban 21 órai kezdettel. A társulat negyvenkét éve alakult és azóta is említésre méltó népszerűségnek örvend. Ezen az estén elhangzanak majd a legkedveltebb, népszerű dalok, melyek sikeressé tették a zenekart.

tovább...

Karthago koncert Egerben.

2021.07.08. 12:09:23

A borok városában, Egerben a Líceum udvar közkedvelt és impozáns hely. Több rendezvény volt itt régebben is és az idei nyárra még többet terveznek a szervezők.

 

Július 17-én, szombaton a Karthago együttes ad itt koncertet este kilenc órai kezdettel.

 

A zenekar 1979-ben alakult és az azt követő évtől a magyar zenei élet meghatározó szereplői. Sokak számára ismert és népszerű társulatról van szó. A bő négy évtized alatt tizenhét nagylemezük jelent meg. Az elsőt 178.000 példányban sikerült eladni, ami egyfajta rekordot jelent.

 

Jelenleg öt zenészből áll a zenekar. A vezető Szigeti Ferenc, aki énekel és gitáron játszik. Műfajuknak a rockot tekintik, annak néhány változatával, mint például a hard rock.

 

Az együttes az idén elnyerte a Máthé Péter díjat, ami nem kis büszkeségre ad okot. Zenei munkájuk elismeréseként vehették át ezt a kitüntetést.

 

Egyre nagyobb réteg érdeklődik az ilyen fajta zene után.

 

Ezen az estén elhangzanak majd azok a dalok, melyek az elmúlt időszak koncertjein sikert arattak és a rajongók sok örömet találtak a zenekarban.

 

A koncertre belépőjegyeket 3.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.