Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Karthago koncert Egerben.

2021.07.08. 12:09:23

A borok városában, Egerben a Líceum udvar közkedvelt és impozáns hely. Több rendezvény volt itt régebben is és az idei nyárra még többet terveznek a szervezők.

 

Július 17-én, szombaton a Karthago együttes ad itt koncertet este kilenc órai kezdettel.

 

A zenekar 1979-ben alakult és az azt követő évtől a magyar zenei élet meghatározó szereplői. Sokak számára ismert és népszerű társulatról van szó. A bő négy évtized alatt tizenhét nagylemezük jelent meg. Az elsőt 178.000 példányban sikerült eladni, ami egyfajta rekordot jelent.

 

Jelenleg öt zenészből áll a zenekar. A vezető Szigeti Ferenc, aki énekel és gitáron játszik. Műfajuknak a rockot tekintik, annak néhány változatával, mint például a hard rock.

 

Az együttes az idén elnyerte a Máthé Péter díjat, ami nem kis büszkeségre ad okot. Zenei munkájuk elismeréseként vehették át ezt a kitüntetést.

 

Egyre nagyobb réteg érdeklődik az ilyen fajta zene után.

 

Ezen az estén elhangzanak majd azok a dalok, melyek az elmúlt időszak koncertjein sikert arattak és a rajongók sok örömet találtak a zenekarban.

 

A koncertre belépőjegyeket 3.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.