Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Karthago koncert Egerben.

2021.07.08. 12:09:23

A borok városában, Egerben a Líceum udvar közkedvelt és impozáns hely. Több rendezvény volt itt régebben is és az idei nyárra még többet terveznek a szervezők.

 

Július 17-én, szombaton a Karthago együttes ad itt koncertet este kilenc órai kezdettel.

 

A zenekar 1979-ben alakult és az azt követő évtől a magyar zenei élet meghatározó szereplői. Sokak számára ismert és népszerű társulatról van szó. A bő négy évtized alatt tizenhét nagylemezük jelent meg. Az elsőt 178.000 példányban sikerült eladni, ami egyfajta rekordot jelent.

 

Jelenleg öt zenészből áll a zenekar. A vezető Szigeti Ferenc, aki énekel és gitáron játszik. Műfajuknak a rockot tekintik, annak néhány változatával, mint például a hard rock.

 

Az együttes az idén elnyerte a Máthé Péter díjat, ami nem kis büszkeségre ad okot. Zenei munkájuk elismeréseként vehették át ezt a kitüntetést.

 

Egyre nagyobb réteg érdeklődik az ilyen fajta zene után.

 

Ezen az estén elhangzanak majd azok a dalok, melyek az elmúlt időszak koncertjein sikert arattak és a rajongók sok örömet találtak a zenekarban.

 

A koncertre belépőjegyeket 3.900 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.