Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Szilveszter Egerben.

2023.12.22. 16:44:32

 

A borok városában, Egerben az idei szilveszteri mulatságokat a Dobó-téren ünnepelheti az, aki az itt megrendezett előadásokat választja az év utolsó napjának bohókás eltöltésére, illetve egész pontosan estétől az Újévi, hajnali órákig. Aki bír, az persze tovább is mulatozhat kedvére.

 

Az idei évben első alkalommal Forralt Bor napokkal zárja az Óévet Eger.

 

A műsorok este hét órától kezdődnek, amikor is Pepe előadását tekinthetik meg a színpadon a vendégek.

 

Egy órával ezt követően Dj Hütter szórakoztatja az egybe gyűlt fiatalságot, de természetesen nem zárva ki a középkorú és az idősebb korosztályt sem. Ekkor a tánc lesz a főszerepben.

 

23 óra 30 perctől Deniz és Orsovai Reni ad koncertet, melyet szintén, minden bizonnyal nagy figyelem fog követni.

 

Pontban éjfélkor a már megszokott tűzijáték színesíti majd a programot, talán főleg a gyerekek szórakoztatására. Ilyenkor, természetesen még nem kell ágyban lenniük.

 

Az Újév beköszöntével, pezsgős koccintás után, nagyjából 0 óra 15 perctől ismét Dj Hütter szolgáltatja majd a zenét a továbbra is szórakozni, táncolni vágyó jelen lévőknek.

 

Ezen az éjszakán minden kizárólag az önfeledt mulatozásról, mókázásról fog szólni, ahogyan az minden év végén történt.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.