Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Rockkarácsony Egerben.

2023.12.15. 17:06:33

 

Eger városa elsősorban a boráról híres, de a kulturális és zenei rendezvények is népszerűek. A rendezők ezért igyekeznek az ilyen irányú igényeket is kielégíteni.

 

December 27-én, szerdán, az ünnep utáni első napon rockzenei koncertet rendeznek az Uránia Mozi és Rendezvényközpontban, este hat órai kezdettel.

 

Ez az esemény tulajdonképpen egy ifjúsági zenei program, de természetesen nem kizárólag a fiatalabb korosztályt várják ezen az estén.

 

Az első fellépő a Manzárd zenekar lesz 18 órától. Őket követi az SKH /Bp/ csapata egy órával ez után. Az együttes, amit a nevében is benne van, a fővárosban alakult. Három tagból áll és a nemrégiben megjelent album dalai lesznek a középpontban, előadásuk folyamán, de a régebbi dalaikból is, minden bizonnyal hallhat a közönség egy összeállítást.

 

Este nyolc órától kerül sor a Black To Floyd együttes műsorára. Az esemény zárásaként pedig a Supereg 03 csapata zenél a vendégeknek.

 

A rockzene népszerű műfaj a fiatal rajongók körében, ezért természetesen komoly várakozás előzi meg a zenészek érkezését, remélve a jó bulit, önfeledt szórakozással.

 

A több zenekart felvonultató koncertre belépődíjat nem kell majd fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.