Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

A borok városában, Egerben a Zene Világnapjára emlékeznek október 6-án, pénteken a Bartakovics Béla Közösségi Házban szervezett hangversenyen, este hét órai kezdettel.

 

Yehudi Menuhin a méltán világhírű hegedűművész kezdeményezésére kiáltották ki a zene világnapjának október elsejét. Ha nem is pontosan ezen a napon, de alig később kerül sor erre a rendezvényre.

 

Az idei a 40. Alkalom lesz, amikor emlékezetessé teszik ezt a jeles eseményt.

 

A városhoz kötődő művészek és zenekarok közreműködésével tekinthetik meg a nézők a műsort. Ezek az együttesek kiválóan vissza tudják adni ennek a műfajnak az értékét, igazodva a hagyományokhoz és a megfelelő művészeti szinthez.

 

Reneszánsz és barokk táncok kerülnek előadásra Kovács István művész vezetésével. Reneszánsz kórusmuzsika is lesz. Ezt Gergely Péter Pál fogja vezetni.

 

Ezeken felül barokk és klasszikus táncok is színesítik majd a programot a Savaria Barokk zenekar előadásában. Ennek a szakágnak a művészeti vezetője Németh Pál.

A rendezvényt komoly várakozás előzi meg az egri látogatók körében.

 

Az előadóest háziasszonyának szerepét Szajkó Anita fogja betölteni.

 

A teljes műsort ingyenes tekinthetik meg a vendégek, akik ezt a hétvégi napot választják ilyen irányú igényeik kielégítésére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.