Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

A borok városában, Egerben a Zene Világnapjára emlékeznek október 6-án, pénteken a Bartakovics Béla Közösségi Házban szervezett hangversenyen, este hét órai kezdettel.

 

Yehudi Menuhin a méltán világhírű hegedűművész kezdeményezésére kiáltották ki a zene világnapjának október elsejét. Ha nem is pontosan ezen a napon, de alig később kerül sor erre a rendezvényre.

 

Az idei a 40. Alkalom lesz, amikor emlékezetessé teszik ezt a jeles eseményt.

 

A városhoz kötődő művészek és zenekarok közreműködésével tekinthetik meg a nézők a műsort. Ezek az együttesek kiválóan vissza tudják adni ennek a műfajnak az értékét, igazodva a hagyományokhoz és a megfelelő művészeti szinthez.

 

Reneszánsz és barokk táncok kerülnek előadásra Kovács István művész vezetésével. Reneszánsz kórusmuzsika is lesz. Ezt Gergely Péter Pál fogja vezetni.

 

Ezeken felül barokk és klasszikus táncok is színesítik majd a programot a Savaria Barokk zenekar előadásában. Ennek a szakágnak a művészeti vezetője Németh Pál.

A rendezvényt komoly várakozás előzi meg az egri látogatók körében.

 

Az előadóest háziasszonyának szerepét Szajkó Anita fogja betölteni.

 

A teljes műsort ingyenes tekinthetik meg a vendégek, akik ezt a hétvégi napot választják ilyen irányú igényeik kielégítésére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.