Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

A borok városában, Egerben nem csak a felnőtt kulturális és zenei műsorokra van igény, hanem a gyerekműsorok is elsőbbséget élveznek az egyéb eseményekkel szemben.

 

Ezt igazolja az Alma együttes érkezése szeptember 16-án, szombaton. Előadásukat 16 órától tartják az EKMK Forrás és Gyermek Ifjúsági Házban.

 

A zenekar 1996-ban alakult. Az első időszakban általánosan megszokott könnyűzenét játszottak, majd elkezdtek gyerekeknek való dallamokat is beiktatni előadásaikba. Ez annyira népszerűvé vált, hogy az utóbbi években már majdnem kizárólag a kicsiknek zenéltek.

 

Előadásaikat minden alkalommal siker övezi. Számos ilyen koncert áll mögöttük az ország több pontján.

 

Jelenleg Buda Gábor, Berkesi Alex és Mits Marci alkotják a csapatot, de korábban sok másik tag is zenélt az együttesben.

 

Pályafutásuk huszonhét éve alatt tizennégy albumot készítettek és a szülinapi daluk máig sikert arat, főleg a kicsik körében.

 

Születésnapi alkalmakkor, gyerekzsúrokon, nagyon gyakran hangzik el CD lemezről. Sikeres rajzfilmzenéket is szereztek. Ilyen például a népszerű „Bogyó és Babóca.

 

Az előadásra belépőjegyeket elővételben 2.500 Ft-os áron lehet váltani, még a koncert napján 2.800 Ft-ot kell fizetni a tikettekért.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.