Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

Március 22-én, pénteken kezdődik Egerben a XI. Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és három napon át várja vendégeit. Együttesek és szólóénekesek előadásán tapsolhat majd a közönség és az étel, valamint az ital felhozatal is bőséges lesz, főszerepben természetesen a pálinkával.

tovább...

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

A borok városában, Egerben nem csak a felnőtt kulturális és zenei műsorokra van igény, hanem a gyerekműsorok is elsőbbséget élveznek az egyéb eseményekkel szemben.

 

Ezt igazolja az Alma együttes érkezése szeptember 16-án, szombaton. Előadásukat 16 órától tartják az EKMK Forrás és Gyermek Ifjúsági Házban.

 

A zenekar 1996-ban alakult. Az első időszakban általánosan megszokott könnyűzenét játszottak, majd elkezdtek gyerekeknek való dallamokat is beiktatni előadásaikba. Ez annyira népszerűvé vált, hogy az utóbbi években már majdnem kizárólag a kicsiknek zenéltek.

 

Előadásaikat minden alkalommal siker övezi. Számos ilyen koncert áll mögöttük az ország több pontján.

 

Jelenleg Buda Gábor, Berkesi Alex és Mits Marci alkotják a csapatot, de korábban sok másik tag is zenélt az együttesben.

 

Pályafutásuk huszonhét éve alatt tizennégy albumot készítettek és a szülinapi daluk máig sikert arat, főleg a kicsik körében.

 

Születésnapi alkalmakkor, gyerekzsúrokon, nagyon gyakran hangzik el CD lemezről. Sikeres rajzfilmzenéket is szereztek. Ilyen például a népszerű „Bogyó és Babóca.

 

Az előadásra belépőjegyeket elővételben 2.500 Ft-os áron lehet váltani, még a koncert napján 2.800 Ft-ot kell fizetni a tikettekért.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.