Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

A bor ünnepe Egerben.

2023.06.21. 15:43:29

Eger városában a bor lesz a figyelem középpontjában július 6-án, csütörtökön. Ekkor kezdődik az Egri Borok Ünnepe és négy napon át várja vendégeit az Érsekkertben.

 

Az első napon az Egri Bikavér színpadon 16 óra 30 perckor kezdődnek a műsorok.

 

Hoffer Traktor indítással, majd 19 órától kerül sor a megnyitó ünnepségre és a díjátadásokra.

 

Fél kilenctől bárzenész találkozó lesz, majd az Andorkaver zenekar zárja a napot 23 órától.

 

Az Egri Csillag színpadon este hét órakor lép fel a Kiad csapata és ezt folyamatos koncertek követik a késő esti órákig.

 

A következő napokban szintén, mindkét színpadon zajlanak majd az események. Fellép az Apostol együttes, a Fitos Dezső társulat és még más, itt fel nem sorolt együttesek.

 

Péntek éjszaka 23 óra 30 perctől DJ Dominic műsorára táncolhatnak a fiatalok.

Szombaton pedig éjjel 11 órai kezdési időponttal RetroZona Mega Party lesz.

 

Az utolsó napon este kilenctől a Cabaret zenekara zárja a fesztivált.

 

A rendezvény teljes ideje alatt több borászat kínálja majd finom borait és a megéhező vendégek különböző ételek között válogathatnak.

 

Szinte biztosra vehető a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás valamennyi korosztály részére.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.