Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Nemzetközi Néptánc Fesztivál Egerben.

2023.06.14. 12:13:29

 

A borok városában, Egerben a néptánc is népszerű művészeti ág. Ennek szellemében kezdődik június 23-án, pénteken a Szederinda nevet viselő, Nemzetközi Néptánc Fesztivál, mely egyben Palócföldi Találkozó is lesz.

 

Tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre ez a népszerű esemény és három napon keresztül várja vendégeit, egészen vasárnapig.

 

Az első napon 18 órakor indul a programok sora, ekkor a Kurul dobosok lépnek fel, egy órával később pedig a Rimóci Rezesbanda szórakoztatja a közönséget.

 

Háromnegyed nyolctól palóc népdalok hangzanak el. Ezt követi a Rimóci Táncház műsora.

 

Kézműves vásár is lesz a Dobó-téren, a rendezvény egész ideje alatt.

 

A második napon, szombaton délelőtt 10 órától 13 óráig láthatnak néptánc bemutatót a vendégek. Lesz Néptánc Gála és a fesztivál résztvevőinek felvonulására is sor kerül.

 

Ezt a napot a Nemzetek Táncháza műsora zárja 21 órakor.

 

A zenekari kíséretről a Pipás zenekar gondoskodik majd.

 

A zárónapon, vasárnap 14 órától kezdődnek a programok. Lesz Moldvai Táncház, fellép az Esztenás együttes és a Csángálló Zenekar. A Moldvai Táncház műsorát is megtekintheti a közönség.

 

Este fél kilenctől táncház zárja a fesztivált, hozzávetőlegesen egy órán keresztül.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.