Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Nemzetközi Néptánc Fesztivál Egerben.

2023.06.14. 12:13:29

 

A borok városában, Egerben a néptánc is népszerű művészeti ág. Ennek szellemében kezdődik június 23-án, pénteken a Szederinda nevet viselő, Nemzetközi Néptánc Fesztivál, mely egyben Palócföldi Találkozó is lesz.

 

Tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre ez a népszerű esemény és három napon keresztül várja vendégeit, egészen vasárnapig.

 

Az első napon 18 órakor indul a programok sora, ekkor a Kurul dobosok lépnek fel, egy órával később pedig a Rimóci Rezesbanda szórakoztatja a közönséget.

 

Háromnegyed nyolctól palóc népdalok hangzanak el. Ezt követi a Rimóci Táncház műsora.

 

Kézműves vásár is lesz a Dobó-téren, a rendezvény egész ideje alatt.

 

A második napon, szombaton délelőtt 10 órától 13 óráig láthatnak néptánc bemutatót a vendégek. Lesz Néptánc Gála és a fesztivál résztvevőinek felvonulására is sor kerül.

 

Ezt a napot a Nemzetek Táncháza műsora zárja 21 órakor.

 

A zenekari kíséretről a Pipás zenekar gondoskodik majd.

 

A zárónapon, vasárnap 14 órától kezdődnek a programok. Lesz Moldvai Táncház, fellép az Esztenás együttes és a Csángálló Zenekar. A Moldvai Táncház műsorát is megtekintheti a közönség.

 

Este fél kilenctől táncház zárja a fesztivált, hozzávetőlegesen egy órán keresztül.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.