Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

A borok városában, Egerben a tavasz beköszöntével a gyerekekre irányul a figyelem.

 

Május 27-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a Városi Gyereknap, a kicsik nagy örömére.

 

A helyszínt az érsekkert biztosítja, mely a múlt folyamán sok jeles eseménynek adott helyet és rendkívül népszerű, adottságai miatt.

 

A Harlekin Bábszínházzal együtt működve alakították ki a rendezők a programot, mely igazából sokszínű lesz.

 

Játszhatnak a kicsik meseösvényen, ugráló várban és csúszó pályán is. Ezen kívül lesz trambulin és mobil kalandpark, valamint mobil kreatív sarok.

 

Különleges érdekességnek számít majd a csoki szökőkút. Greenbox fotózáson is részt vehetnek majd az ahhoz kedvet érző gyerekek.

 

Mászó torony is helyet kap az Érsekkertben, de lesz kukacvonat, és körhintán is repülhetnek a kicsik.

 

Mindezek megtetőzéseként a Bartakovics Béla Közösségi házban délután négy órától Tompeti és barátai adnak koncertet csaknem 18 óráig. Ekkor zárja kapuit a Gyereknap rendezvénye.

 

Az előadások mellett kézműves sátrak is lesznek felállítva. Kalandparkban is játszhatnak a kicsik és több más szabadtéri játék is elősegíti majd a gyerekek önfeledt szórakozását, hogy ez a nap sikeres legyen.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.