Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

A borok városában, Egerben a tavasz beköszöntével a gyerekekre irányul a figyelem.

 

Május 27-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a Városi Gyereknap, a kicsik nagy örömére.

 

A helyszínt az érsekkert biztosítja, mely a múlt folyamán sok jeles eseménynek adott helyet és rendkívül népszerű, adottságai miatt.

 

A Harlekin Bábszínházzal együtt működve alakították ki a rendezők a programot, mely igazából sokszínű lesz.

 

Játszhatnak a kicsik meseösvényen, ugráló várban és csúszó pályán is. Ezen kívül lesz trambulin és mobil kalandpark, valamint mobil kreatív sarok.

 

Különleges érdekességnek számít majd a csoki szökőkút. Greenbox fotózáson is részt vehetnek majd az ahhoz kedvet érző gyerekek.

 

Mászó torony is helyet kap az Érsekkertben, de lesz kukacvonat, és körhintán is repülhetnek a kicsik.

 

Mindezek megtetőzéseként a Bartakovics Béla Közösségi házban délután négy órától Tompeti és barátai adnak koncertet csaknem 18 óráig. Ekkor zárja kapuit a Gyereknap rendezvénye.

 

Az előadások mellett kézműves sátrak is lesznek felállítva. Kalandparkban is játszhatnak a kicsik és több más szabadtéri játék is elősegíti majd a gyerekek önfeledt szórakozását, hogy ez a nap sikeres legyen.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.