Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

A borok városában, Egerben a tavasz beköszöntével a gyerekekre irányul a figyelem.

 

Május 27-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a Városi Gyereknap, a kicsik nagy örömére.

 

A helyszínt az érsekkert biztosítja, mely a múlt folyamán sok jeles eseménynek adott helyet és rendkívül népszerű, adottságai miatt.

 

A Harlekin Bábszínházzal együtt működve alakították ki a rendezők a programot, mely igazából sokszínű lesz.

 

Játszhatnak a kicsik meseösvényen, ugráló várban és csúszó pályán is. Ezen kívül lesz trambulin és mobil kalandpark, valamint mobil kreatív sarok.

 

Különleges érdekességnek számít majd a csoki szökőkút. Greenbox fotózáson is részt vehetnek majd az ahhoz kedvet érző gyerekek.

 

Mászó torony is helyet kap az Érsekkertben, de lesz kukacvonat, és körhintán is repülhetnek a kicsik.

 

Mindezek megtetőzéseként a Bartakovics Béla Közösségi házban délután négy órától Tompeti és barátai adnak koncertet csaknem 18 óráig. Ekkor zárja kapuit a Gyereknap rendezvénye.

 

Az előadások mellett kézműves sátrak is lesznek felállítva. Kalandparkban is játszhatnak a kicsik és több más szabadtéri játék is elősegíti majd a gyerekek önfeledt szórakozását, hogy ez a nap sikeres legyen.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.