Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

A borok városában, Egerben ez alkalommal is ez a finom nedű lesz a figyelem középpontjában. Április 28-án, pénteken kezdődik az Egri Csillag Weekend és egészen vasárnapig várja vendégeit a Dobó-téren.

 

Több neves egri borász kínálja majd jó borait három napon át és párhuzamosan műsorokkal, előadásokkal színesítik az eseményt. Az Egri Csillag nevet viselő boron kívül még több más vörös és édes nedű várja a kóstolni vágyókat.

 

Az első napon 13 órakor lesz a kapunyitás és a köszöntő 18 órakor hangzik majd el. Negyed héttől a Pub Fusion duó lép fel, ezt követően pedig az Andörkaver csapatáé a színpad.

 

A második napon, szombaton 19 órától indulnak az előadások. Elsőként a Monacoustic zenekar szórakoztatja a közönséget, majd a The Feelgod együttesének előadásán tapsolhatnak a vendégek.

 

A zárónapon, vasárnap szintén este hét órától láthatják az első fellépőt. Ez a Strong Threesome Band társulata lesz.

 

Záró programként 20 óra 30 perckor a Báder Elemér Jazz trió mutatja be előadását.

A hangulatfelelős mindhárom napon Hütter lesz.

 

Gasztronómiai és egyéb kiállítók is emelik az esemény színvonalát és szinte biztos, hogy mindenki jól fogja magát érezni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.