Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

A borok városában, Egerben ez alkalommal is ez a finom nedű lesz a figyelem középpontjában. Április 28-án, pénteken kezdődik az Egri Csillag Weekend és egészen vasárnapig várja vendégeit a Dobó-téren.

 

Több neves egri borász kínálja majd jó borait három napon át és párhuzamosan műsorokkal, előadásokkal színesítik az eseményt. Az Egri Csillag nevet viselő boron kívül még több más vörös és édes nedű várja a kóstolni vágyókat.

 

Az első napon 13 órakor lesz a kapunyitás és a köszöntő 18 órakor hangzik majd el. Negyed héttől a Pub Fusion duó lép fel, ezt követően pedig az Andörkaver csapatáé a színpad.

 

A második napon, szombaton 19 órától indulnak az előadások. Elsőként a Monacoustic zenekar szórakoztatja a közönséget, majd a The Feelgod együttesének előadásán tapsolhatnak a vendégek.

 

A zárónapon, vasárnap szintén este hét órától láthatják az első fellépőt. Ez a Strong Threesome Band társulata lesz.

 

Záró programként 20 óra 30 perckor a Báder Elemér Jazz trió mutatja be előadását.

A hangulatfelelős mindhárom napon Hütter lesz.

 

Gasztronómiai és egyéb kiállítók is emelik az esemény színvonalát és szinte biztos, hogy mindenki jól fogja magát érezni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.