Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

A borok városában, Egerben ez alkalommal is ez a finom nedű lesz a figyelem középpontjában. Április 28-án, pénteken kezdődik az Egri Csillag Weekend és egészen vasárnapig várja vendégeit a Dobó-téren.

 

Több neves egri borász kínálja majd jó borait három napon át és párhuzamosan műsorokkal, előadásokkal színesítik az eseményt. Az Egri Csillag nevet viselő boron kívül még több más vörös és édes nedű várja a kóstolni vágyókat.

 

Az első napon 13 órakor lesz a kapunyitás és a köszöntő 18 órakor hangzik majd el. Negyed héttől a Pub Fusion duó lép fel, ezt követően pedig az Andörkaver csapatáé a színpad.

 

A második napon, szombaton 19 órától indulnak az előadások. Elsőként a Monacoustic zenekar szórakoztatja a közönséget, majd a The Feelgod együttesének előadásán tapsolhatnak a vendégek.

 

A zárónapon, vasárnap szintén este hét órától láthatják az első fellépőt. Ez a Strong Threesome Band társulata lesz.

 

Záró programként 20 óra 30 perckor a Báder Elemér Jazz trió mutatja be előadását.

A hangulatfelelős mindhárom napon Hütter lesz.

 

Gasztronómiai és egyéb kiállítók is emelik az esemény színvonalát és szinte biztos, hogy mindenki jól fogja magát érezni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.