Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

A borok városában, Egerben Húsvét ünnepén a Vár területére irányul majd a figyelem középpontja. Több programmal is készülnek a szervezők erre a jeles eseményre.

 

Április 7-én, Nagypénteken, mely piros betűs ünnep, kezdődik a hosszú hétvége és egészen Húsvét végéig, azaz hétfőig tart.

 

A négy nap alatt több alkalommal is megmutatják magukat a vár vitézei, de még az asszonyai is. Érdekes történeteket mesélnek majd a látogatóknak.

 

Fegyverek és korabeli viseletek bemutatása is szerepel a programok sorában. Ezeket az eddigi rendezvények alkalmával is érdeklődve figyelték a vendégek. Szinte valamennyi korosztály kíváncsi ezekre a különleges bemutatókra.

 

A gasztronómiáról sem feledkeztek meg a szervezők. Ilyen jellegű bemutató is emeli majd az ünnep színvonalát.

 

A kézművesek mesterségébe is engednek betekintést, minden érdeklődő számára. Ezen kívül a népi iparművészek is tartanak majd bemutatót.

 

Ezeken belül érdekes tevékenységekkel is szórakoztatják a vendégeket. Ilyen a kártolás és a nemezelés, de ismertebb mesterségek is megismerésre kerülnek. A szövés-fonás, fafaragás, kovácsolás is előtérbe kerül.

 

Nem maradnak le a vendégek a bőrdíszműves mesterség részletes megismeréséről sem.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy kellemesen fog telni ez a hétvége.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.