Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

A borok városában, Egerben ezúttal is ezek a nedűk lesznek az érdeklődés középpontjában, de most sajtokkal kiegészítve.

 

Február 17-én, pénteken, este hat órától a Tóth Ferenc pincészetben bor és sajtkóstolás lesz.

 

Régóta keresik a termelők a nemzetközi szinten is ismert, olyan sajtokat, melyek a legjobban illenek bizonyos kiválasztott borfajtákhoz.

 

Öt ország, Spanyolország, Anglia, Hollandia, Franciaország és Olaszország kiváló sajtjai kerültek kiválasztásra, öt minőségi borhoz.

 

Két vezetővel, Tóth Katalin és Munkácsi Ádám vezetésével tehetnek pincelátogatást az érdeklődő vendégek. Igazi gasztro élménynek is tekinthetjük ezt a kellemes rendezvényt, mert hát ki nem szereti a finom borok kóstolása közben a kiváló sajtokat fogyasztani.

 

Ennek a két élvezeti cikknek az összhatása remek, a tapasztalatok szerint. A szinte tökéletes párosítás pedig még nagyobb szintre emeli ennek a kóstolásnak a minőségét a gyakorlatban.

 

Az eseményre részvételi jegyeket 11.990 Ft-os áron lehet váltani. Klubtagoknak 10.791 Ft-ba kerülnek a belépők.

 

Ezek tartalmazzák a kóstolni kívánt borokat, vizet és a sajtokat. Ebbe foglaltatik a vezetett kóstoló és a pincelátogatás kísérete a tájékoztatókkal, melyeket szívesen meghallgatnak a vendégek a kellemes program közben.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.