Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

A borok városában, Egerben ezúttal is ezek a nedűk lesznek az érdeklődés középpontjában, de most sajtokkal kiegészítve.

 

Február 17-én, pénteken, este hat órától a Tóth Ferenc pincészetben bor és sajtkóstolás lesz.

 

Régóta keresik a termelők a nemzetközi szinten is ismert, olyan sajtokat, melyek a legjobban illenek bizonyos kiválasztott borfajtákhoz.

 

Öt ország, Spanyolország, Anglia, Hollandia, Franciaország és Olaszország kiváló sajtjai kerültek kiválasztásra, öt minőségi borhoz.

 

Két vezetővel, Tóth Katalin és Munkácsi Ádám vezetésével tehetnek pincelátogatást az érdeklődő vendégek. Igazi gasztro élménynek is tekinthetjük ezt a kellemes rendezvényt, mert hát ki nem szereti a finom borok kóstolása közben a kiváló sajtokat fogyasztani.

 

Ennek a két élvezeti cikknek az összhatása remek, a tapasztalatok szerint. A szinte tökéletes párosítás pedig még nagyobb szintre emeli ennek a kóstolásnak a minőségét a gyakorlatban.

 

Az eseményre részvételi jegyeket 11.990 Ft-os áron lehet váltani. Klubtagoknak 10.791 Ft-ba kerülnek a belépők.

 

Ezek tartalmazzák a kóstolni kívánt borokat, vizet és a sajtokat. Ebbe foglaltatik a vezetett kóstoló és a pincelátogatás kísérete a tájékoztatókkal, melyeket szívesen meghallgatnak a vendégek a kellemes program közben.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.