Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

A borok városában, Egerben ezúttal is ezek a nedűk lesznek az érdeklődés középpontjában, de most sajtokkal kiegészítve.

 

Február 17-én, pénteken, este hat órától a Tóth Ferenc pincészetben bor és sajtkóstolás lesz.

 

Régóta keresik a termelők a nemzetközi szinten is ismert, olyan sajtokat, melyek a legjobban illenek bizonyos kiválasztott borfajtákhoz.

 

Öt ország, Spanyolország, Anglia, Hollandia, Franciaország és Olaszország kiváló sajtjai kerültek kiválasztásra, öt minőségi borhoz.

 

Két vezetővel, Tóth Katalin és Munkácsi Ádám vezetésével tehetnek pincelátogatást az érdeklődő vendégek. Igazi gasztro élménynek is tekinthetjük ezt a kellemes rendezvényt, mert hát ki nem szereti a finom borok kóstolása közben a kiváló sajtokat fogyasztani.

 

Ennek a két élvezeti cikknek az összhatása remek, a tapasztalatok szerint. A szinte tökéletes párosítás pedig még nagyobb szintre emeli ennek a kóstolásnak a minőségét a gyakorlatban.

 

Az eseményre részvételi jegyeket 11.990 Ft-os áron lehet váltani. Klubtagoknak 10.791 Ft-ba kerülnek a belépők.

 

Ezek tartalmazzák a kóstolni kívánt borokat, vizet és a sajtokat. Ebbe foglaltatik a vezetett kóstoló és a pincelátogatás kísérete a tájékoztatókkal, melyeket szívesen meghallgatnak a vendégek a kellemes program közben.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.