Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

 

 

 

A borok városában, Egerben az idei évben is igény van a kulturális és zenei előadásokra.

 

E kettő ötvözeteként is tekinthetünk arra az előadóestre, melyet Pokorny Lia színművésznő fog megtartani január 17-én, kedden este hét órától a Bartakovics Béla Közösségi Házban.

 

A művésznő pályafutása 1993-ban indult és elsősorban színházi szerepeiről ismeri a közönség. Ezen kívül több játékfilmben is láthatták őt a nézők az elmúlt évtizedek folyamán.

 

Munkájának elismeréséül több díjat is átvehetett a múltban, ezek közül is kiemelhetjük a 2016-ban elnyert RTL-Comet díjat.

 

Ennek az esetnek a „Füst” címet adta Pokorny Lia. Elsősorban sanzonokat fog énekelni, melyek érzelmi hangulatuk mellett tükrözik majd mindazokat az élethelyzeteket, melyet megélünk hétköznapjainkban. Nem nélkülöznek némi humort sem a dalok, mert erre szükség van szinte minden élethelyzetben.

 

A dalok zongorakíséret mellett hangzanak majd el, emelve az est színvonalát.

 

A műsor részeként beszélgetés is lesz Gönczi Dorka Coach-mediátorral. Ebben szó lesz a színészetről, sikerekről, barátságokról, örömökről, egyszóval szinte minden témáról, amely ötvözi a művésznő és általában a legtöbb ember életét.

 

Az előadóestre belépőjegyeket 2.800 Ft-tól 3.200 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.