Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

 

 

 

A borok városában, Egerben az idei évben is igény van a kulturális és zenei előadásokra.

 

E kettő ötvözeteként is tekinthetünk arra az előadóestre, melyet Pokorny Lia színművésznő fog megtartani január 17-én, kedden este hét órától a Bartakovics Béla Közösségi Házban.

 

A művésznő pályafutása 1993-ban indult és elsősorban színházi szerepeiről ismeri a közönség. Ezen kívül több játékfilmben is láthatták őt a nézők az elmúlt évtizedek folyamán.

 

Munkájának elismeréséül több díjat is átvehetett a múltban, ezek közül is kiemelhetjük a 2016-ban elnyert RTL-Comet díjat.

 

Ennek az esetnek a „Füst” címet adta Pokorny Lia. Elsősorban sanzonokat fog énekelni, melyek érzelmi hangulatuk mellett tükrözik majd mindazokat az élethelyzeteket, melyet megélünk hétköznapjainkban. Nem nélkülöznek némi humort sem a dalok, mert erre szükség van szinte minden élethelyzetben.

 

A dalok zongorakíséret mellett hangzanak majd el, emelve az est színvonalát.

 

A műsor részeként beszélgetés is lesz Gönczi Dorka Coach-mediátorral. Ebben szó lesz a színészetről, sikerekről, barátságokról, örömökről, egyszóval szinte minden témáról, amely ötvözi a művésznő és általában a legtöbb ember életét.

 

Az előadóestre belépőjegyeket 2.800 Ft-tól 3.200 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.