Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

 

 

 

A borok városában, Egerben az idei évben is igény van a kulturális és zenei előadásokra.

 

E kettő ötvözeteként is tekinthetünk arra az előadóestre, melyet Pokorny Lia színművésznő fog megtartani január 17-én, kedden este hét órától a Bartakovics Béla Közösségi Házban.

 

A művésznő pályafutása 1993-ban indult és elsősorban színházi szerepeiről ismeri a közönség. Ezen kívül több játékfilmben is láthatták őt a nézők az elmúlt évtizedek folyamán.

 

Munkájának elismeréséül több díjat is átvehetett a múltban, ezek közül is kiemelhetjük a 2016-ban elnyert RTL-Comet díjat.

 

Ennek az esetnek a „Füst” címet adta Pokorny Lia. Elsősorban sanzonokat fog énekelni, melyek érzelmi hangulatuk mellett tükrözik majd mindazokat az élethelyzeteket, melyet megélünk hétköznapjainkban. Nem nélkülöznek némi humort sem a dalok, mert erre szükség van szinte minden élethelyzetben.

 

A dalok zongorakíséret mellett hangzanak majd el, emelve az est színvonalát.

 

A műsor részeként beszélgetés is lesz Gönczi Dorka Coach-mediátorral. Ebben szó lesz a színészetről, sikerekről, barátságokról, örömökről, egyszóval szinte minden témáról, amely ötvözi a művésznő és általában a legtöbb ember életét.

 

Az előadóestre belépőjegyeket 2.800 Ft-tól 3.200 Ft-os összegig lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.