Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

 

A borok városában, Egerben Karácsony ünnepe előtt több rendezvénnyel és zenei műsorral készülnek a szervezők. A helyszín ez alkalommal is a Dobó-tér lesz, ahogyan az elmúlt évek folyamán ez már megszokottá vált.

 

A kirakodó vásár mellett csaknem minden nap fellép egy vagy két zenekar.

 

A gasztronómia remekei és egyéb ételek, valamint szeszes italok és üdítők is kaphatóak lesznek.

 

December 23-án, pénteken a 17 órától lép fel a Szabó Család. Ez a zenekar teljes mértékben családi felépítésű és vegyes kategóriájú zenével lepi majd meg a közönséget.

 

Ez az előadás részben beharangozója az esti koncertnek, melyet a Kiscsillag zenekar ad este hét órától. Az együttes 2005-ben alakult és jelenleg öt tagból áll.

 

Zenei műfajuknak elsősorban a rockot tartják és hat nagylemezt készítettek el az elmúlt évek folyamán, valamint több video klip is bemutatta őket, a zenei élet színterén.

2012-ben nyerték el a Fonogram-díjat.

 

Ezen az estén is biztosan mindenki jól fog szórakozni, aki kilátogat a Dobó-térre, várva az ünnepeket, ahogyan az egészen Karácsony kezdetéig tartani fog, sőt azt követően sem maradnak az Egriek, műsorok és ünnepi jellegű szórakozások nélkül.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.