Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

 

A borok városában, Egerben Karácsony ünnepe előtt több rendezvénnyel és zenei műsorral készülnek a szervezők. A helyszín ez alkalommal is a Dobó-tér lesz, ahogyan az elmúlt évek folyamán ez már megszokottá vált.

 

A kirakodó vásár mellett csaknem minden nap fellép egy vagy két zenekar.

 

A gasztronómia remekei és egyéb ételek, valamint szeszes italok és üdítők is kaphatóak lesznek.

 

December 23-án, pénteken a 17 órától lép fel a Szabó Család. Ez a zenekar teljes mértékben családi felépítésű és vegyes kategóriájú zenével lepi majd meg a közönséget.

 

Ez az előadás részben beharangozója az esti koncertnek, melyet a Kiscsillag zenekar ad este hét órától. Az együttes 2005-ben alakult és jelenleg öt tagból áll.

 

Zenei műfajuknak elsősorban a rockot tartják és hat nagylemezt készítettek el az elmúlt évek folyamán, valamint több video klip is bemutatta őket, a zenei élet színterén.

2012-ben nyerték el a Fonogram-díjat.

 

Ezen az estén is biztosan mindenki jól fog szórakozni, aki kilátogat a Dobó-térre, várva az ünnepeket, ahogyan az egészen Karácsony kezdetéig tartani fog, sőt azt követően sem maradnak az Egriek, műsorok és ünnepi jellegű szórakozások nélkül.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.