Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

 

A borok városában, Egerben Karácsony ünnepe előtt több rendezvénnyel és zenei műsorral készülnek a szervezők. A helyszín ez alkalommal is a Dobó-tér lesz, ahogyan az elmúlt évek folyamán ez már megszokottá vált.

 

A kirakodó vásár mellett csaknem minden nap fellép egy vagy két zenekar.

 

A gasztronómia remekei és egyéb ételek, valamint szeszes italok és üdítők is kaphatóak lesznek.

 

December 23-án, pénteken a 17 órától lép fel a Szabó Család. Ez a zenekar teljes mértékben családi felépítésű és vegyes kategóriájú zenével lepi majd meg a közönséget.

 

Ez az előadás részben beharangozója az esti koncertnek, melyet a Kiscsillag zenekar ad este hét órától. Az együttes 2005-ben alakult és jelenleg öt tagból áll.

 

Zenei műfajuknak elsősorban a rockot tartják és hat nagylemezt készítettek el az elmúlt évek folyamán, valamint több video klip is bemutatta őket, a zenei élet színterén.

2012-ben nyerték el a Fonogram-díjat.

 

Ezen az estén is biztosan mindenki jól fog szórakozni, aki kilátogat a Dobó-térre, várva az ünnepeket, ahogyan az egészen Karácsony kezdetéig tartani fog, sőt azt követően sem maradnak az Egriek, műsorok és ünnepi jellegű szórakozások nélkül.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.