Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

---

Egri Csillag pincetúra.Egerben.

2023.03.09. 17:15:31

Március 18-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben az Egri Csillag pincetúra. A helyszín a Szépasszony-völgy lesz. Az indulás 11 órakor történik, és több pincészet várja a vendégeket minőségi borokkal. Ezek közül is kiemelhetjük az Egri Bikavért, többek között.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2023.02.21. 18:20:31

Március 10-én, pénteken 14 órakor kezdődik Egerben a X. Pálinkafesztivál és két napon át várja vendégeit. A helyszínt az Agria Park Díszkertje biztosítja. Több zenekar lép fel és este fél kilenctől Disco lesz egészen az éjszakába nyúlóan.

tovább...

---

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

Bor és Sajtkóstoló lesz Egerben, február 17-én, pénteken este hat órától a Tóth Ferenc Pincészetben. Öt nemzet kiváló sajtjait párosították össze öt féle magyar minőségi borral. Két vezetővel történik a pincelátogatás. A finom borok és sajtok kóstolása kiváló programnak ígérkezik.

tovább...

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

 

 

A borok városában, Egerben a kulturális előadásokra is komoly az igény. A könnyűzene mellett sokan kedvelik a komolyzenét is. Az operák kerülnek előtérbe november hónapban.

 

12-én, szombaton kezdődik a Kamaraopera Fesztivál este hét órakor a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Az előadás címe: A nagyok hangja. Ez a megnevezés hűen tükrözi az előadók szintjét is.

 

Ez az előadás egy jubileumi operagála lesz, neves előadókkal, akiket túlzás nélkül nevezhetünk kiválóságoknak is ebben a műfajban. A kísérőzene is magas szintű lesz, ami természetesen meghatározó szerepet tölt be az est színvonalának megítélésében.

 

Bakonyi Anikó, Fekete Attila Liszt Ferenc-díjas és Kálmándy Mihály Kossuth-díjas művész, énekelnek ezen az estén a közönség örömére és minden bizonnyal nagy megelégedésére.

 

Az Egri Szimfonikus Zenekar közreműködésével szórakoztathatják majd a vendégeket az énekesek. Vezényel: Szabó Sípos Máté.

 

Komoly várakozás előzi meg a programot és szinte biztosra vehetjük, hogy senkit sem fog csalódás érni és kellemes élményekkel gazdagabban tér majd haza ezen az őszi estén.

Minden eddigi, hasonló rendezvény is sikert aratott a helyi és távolabbról érkezők körében egyaránt.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.000 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.