Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

 

 

A borok városában, Egerben a kulturális előadásokra is komoly az igény. A könnyűzene mellett sokan kedvelik a komolyzenét is. Az operák kerülnek előtérbe november hónapban.

 

12-én, szombaton kezdődik a Kamaraopera Fesztivál este hét órakor a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Az előadás címe: A nagyok hangja. Ez a megnevezés hűen tükrözi az előadók szintjét is.

 

Ez az előadás egy jubileumi operagála lesz, neves előadókkal, akiket túlzás nélkül nevezhetünk kiválóságoknak is ebben a műfajban. A kísérőzene is magas szintű lesz, ami természetesen meghatározó szerepet tölt be az est színvonalának megítélésében.

 

Bakonyi Anikó, Fekete Attila Liszt Ferenc-díjas és Kálmándy Mihály Kossuth-díjas művész, énekelnek ezen az estén a közönség örömére és minden bizonnyal nagy megelégedésére.

 

Az Egri Szimfonikus Zenekar közreműködésével szórakoztathatják majd a vendégeket az énekesek. Vezényel: Szabó Sípos Máté.

 

Komoly várakozás előzi meg a programot és szinte biztosra vehetjük, hogy senkit sem fog csalódás érni és kellemes élményekkel gazdagabban tér majd haza ezen az őszi estén.

Minden eddigi, hasonló rendezvény is sikert aratott a helyi és távolabbról érkezők körében egyaránt.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.000 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.