Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

 

 

A borok városában, Egerben a kulturális előadásokra is komoly az igény. A könnyűzene mellett sokan kedvelik a komolyzenét is. Az operák kerülnek előtérbe november hónapban.

 

12-én, szombaton kezdődik a Kamaraopera Fesztivál este hét órakor a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Az előadás címe: A nagyok hangja. Ez a megnevezés hűen tükrözi az előadók szintjét is.

 

Ez az előadás egy jubileumi operagála lesz, neves előadókkal, akiket túlzás nélkül nevezhetünk kiválóságoknak is ebben a műfajban. A kísérőzene is magas szintű lesz, ami természetesen meghatározó szerepet tölt be az est színvonalának megítélésében.

 

Bakonyi Anikó, Fekete Attila Liszt Ferenc-díjas és Kálmándy Mihály Kossuth-díjas művész, énekelnek ezen az estén a közönség örömére és minden bizonnyal nagy megelégedésére.

 

Az Egri Szimfonikus Zenekar közreműködésével szórakoztathatják majd a vendégeket az énekesek. Vezényel: Szabó Sípos Máté.

 

Komoly várakozás előzi meg a programot és szinte biztosra vehetjük, hogy senkit sem fog csalódás érni és kellemes élményekkel gazdagabban tér majd haza ezen az őszi estén.

Minden eddigi, hasonló rendezvény is sikert aratott a helyi és távolabbról érkezők körében egyaránt.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.000 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.