Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

---

Dkumentumfilm Fesztivál Egerben.

2024.01.25. 10:35:16

Február 2-től 4-ig kerül megrendezésre Egerben a X. Dokumentumfilm Fesztivál az Uránia Mozi és Rendezvény Központban. A teljes hétvégén 17 óra 30 perctől és fél nyolctól kerülnek műsorra a filmek, melyek előtt beszélgetésekre is sor kerül.

tovább...

---

Szabó Balázs koncert Miskolcon-

2024.01.18. 17:35:54

Január 29-én, hétfőn érkezik Miskolcra Szabó Balázs énekes, zenész, hogy megtartsa előadását a MÜHA Klubban 20 órai kezdettel. A gitár és hegedű mellett a kaval nevű különleges hangszeren is játszik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Új Aradi Varga Show Egerben.

2024.01.12. 10:34:32

Január 16-án, kedden érkezik Egerben Aradi Tibor és Varga Ferenc, hogy megtartsa humoros előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 19 órai kezdettel. A két kiváló humorista rendkívül népszerű. Előadásaikat minden alkalommal szinte folyamatos, nagy nevetés kíséri.

tovább...

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

 

 

A borok városában, Egerben a kulturális előadásokra is komoly az igény. A könnyűzene mellett sokan kedvelik a komolyzenét is. Az operák kerülnek előtérbe november hónapban.

 

12-én, szombaton kezdődik a Kamaraopera Fesztivál este hét órakor a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Az előadás címe: A nagyok hangja. Ez a megnevezés hűen tükrözi az előadók szintjét is.

 

Ez az előadás egy jubileumi operagála lesz, neves előadókkal, akiket túlzás nélkül nevezhetünk kiválóságoknak is ebben a műfajban. A kísérőzene is magas szintű lesz, ami természetesen meghatározó szerepet tölt be az est színvonalának megítélésében.

 

Bakonyi Anikó, Fekete Attila Liszt Ferenc-díjas és Kálmándy Mihály Kossuth-díjas művész, énekelnek ezen az estén a közönség örömére és minden bizonnyal nagy megelégedésére.

 

Az Egri Szimfonikus Zenekar közreműködésével szórakoztathatják majd a vendégeket az énekesek. Vezényel: Szabó Sípos Máté.

 

Komoly várakozás előzi meg a programot és szinte biztosra vehetjük, hogy senkit sem fog csalódás érni és kellemes élményekkel gazdagabban tér majd haza ezen az őszi estén.

Minden eddigi, hasonló rendezvény is sikert aratott a helyi és távolabbról érkezők körében egyaránt.

 

Az előadásra belépőjegyeket 2.000 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.