Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45


 

A borok városában, Egerben a Rege Birtokon a vendégfogadás minden alkalommal kiváló és olykor előadók is lépnek fel a közönség szórakoztatására, bizonyos ünnepek vagy egyéb emlékezetes esetek alkalmával.

 

Így lesz ez október 29-én, szombaton is este hat órai kezdettel. Ekkor kezdődik a Halloveen buli, melynek nyitásakor ajándék pezsgő várja a vendégeket, majd kóstolhatóak lesznek a jó borok, melyek ezen a tájon speciálisnak számítanak.

 

Aztán kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatozás akár egészen hajnalig a fiatalok számára, de természetesen nem kizárólag őket várják a rendezvényre.

 

21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, mintegy negyven percesre tervezett műsorukkal. Ők viszonylag hosszú idő óta zenélnek együtt.

 

Nyolc nagylemez elkészítése fűződik a nevükhöz az eltelt évek alatt és több helyen adtak koncertet jelentős sikerekkel. Többek kedvencei, és minden bizonnyal ezen az estén is várják fellépésüket.

 

A későbbiekben pedig DJ Barta Zsolt szolgáltatja a zenét a táncolni vágyóknak.

Szórakozás, tánc és iszogatás közben a Kőporos-tető szép panorámájának nézésében is el lehet merülni.

 

A rendezvényre belépőjegyeket egységesen 5.000 Ft-os áron lehet vásárolni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.