Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45


 

A borok városában, Egerben a Rege Birtokon a vendégfogadás minden alkalommal kiváló és olykor előadók is lépnek fel a közönség szórakoztatására, bizonyos ünnepek vagy egyéb emlékezetes esetek alkalmával.

 

Így lesz ez október 29-én, szombaton is este hat órai kezdettel. Ekkor kezdődik a Halloveen buli, melynek nyitásakor ajándék pezsgő várja a vendégeket, majd kóstolhatóak lesznek a jó borok, melyek ezen a tájon speciálisnak számítanak.

 

Aztán kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatozás akár egészen hajnalig a fiatalok számára, de természetesen nem kizárólag őket várják a rendezvényre.

 

21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, mintegy negyven percesre tervezett műsorukkal. Ők viszonylag hosszú idő óta zenélnek együtt.

 

Nyolc nagylemez elkészítése fűződik a nevükhöz az eltelt évek alatt és több helyen adtak koncertet jelentős sikerekkel. Többek kedvencei, és minden bizonnyal ezen az estén is várják fellépésüket.

 

A későbbiekben pedig DJ Barta Zsolt szolgáltatja a zenét a táncolni vágyóknak.

Szórakozás, tánc és iszogatás közben a Kőporos-tető szép panorámájának nézésében is el lehet merülni.

 

A rendezvényre belépőjegyeket egységesen 5.000 Ft-os áron lehet vásárolni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.