Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

---

Egri Csillag pincetúra.Egerben.

2023.03.09. 17:15:31

Március 18-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben az Egri Csillag pincetúra. A helyszín a Szépasszony-völgy lesz. Az indulás 11 órakor történik, és több pincészet várja a vendégeket minőségi borokkal. Ezek közül is kiemelhetjük az Egri Bikavért, többek között.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2023.02.21. 18:20:31

Március 10-én, pénteken 14 órakor kezdődik Egerben a X. Pálinkafesztivál és két napon át várja vendégeit. A helyszínt az Agria Park Díszkertje biztosítja. Több zenekar lép fel és este fél kilenctől Disco lesz egészen az éjszakába nyúlóan.

tovább...

---

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

Bor és Sajtkóstoló lesz Egerben, február 17-én, pénteken este hat órától a Tóth Ferenc Pincészetben. Öt nemzet kiváló sajtjait párosították össze öt féle magyar minőségi borral. Két vezetővel történik a pincelátogatás. A finom borok és sajtok kóstolása kiváló programnak ígérkezik.

tovább...

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45


 

A borok városában, Egerben a Rege Birtokon a vendégfogadás minden alkalommal kiváló és olykor előadók is lépnek fel a közönség szórakoztatására, bizonyos ünnepek vagy egyéb emlékezetes esetek alkalmával.

 

Így lesz ez október 29-én, szombaton is este hat órai kezdettel. Ekkor kezdődik a Halloveen buli, melynek nyitásakor ajándék pezsgő várja a vendégeket, majd kóstolhatóak lesznek a jó borok, melyek ezen a tájon speciálisnak számítanak.

 

Aztán kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatozás akár egészen hajnalig a fiatalok számára, de természetesen nem kizárólag őket várják a rendezvényre.

 

21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, mintegy negyven percesre tervezett műsorukkal. Ők viszonylag hosszú idő óta zenélnek együtt.

 

Nyolc nagylemez elkészítése fűződik a nevükhöz az eltelt évek alatt és több helyen adtak koncertet jelentős sikerekkel. Többek kedvencei, és minden bizonnyal ezen az estén is várják fellépésüket.

 

A későbbiekben pedig DJ Barta Zsolt szolgáltatja a zenét a táncolni vágyóknak.

Szórakozás, tánc és iszogatás közben a Kőporos-tető szép panorámájának nézésében is el lehet merülni.

 

A rendezvényre belépőjegyeket egységesen 5.000 Ft-os áron lehet vásárolni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.