Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45


 

A borok városában, Egerben a Rege Birtokon a vendégfogadás minden alkalommal kiváló és olykor előadók is lépnek fel a közönség szórakoztatására, bizonyos ünnepek vagy egyéb emlékezetes esetek alkalmával.

 

Így lesz ez október 29-én, szombaton is este hat órai kezdettel. Ekkor kezdődik a Halloveen buli, melynek nyitásakor ajándék pezsgő várja a vendégeket, majd kóstolhatóak lesznek a jó borok, melyek ezen a tájon speciálisnak számítanak.

 

Aztán kezdődhet a tánc és az önfeledt mulatozás akár egészen hajnalig a fiatalok számára, de természetesen nem kizárólag őket várják a rendezvényre.

 

21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, mintegy negyven percesre tervezett műsorukkal. Ők viszonylag hosszú idő óta zenélnek együtt.

 

Nyolc nagylemez elkészítése fűződik a nevükhöz az eltelt évek alatt és több helyen adtak koncertet jelentős sikerekkel. Többek kedvencei, és minden bizonnyal ezen az estén is várják fellépésüket.

 

A későbbiekben pedig DJ Barta Zsolt szolgáltatja a zenét a táncolni vágyóknak.

Szórakozás, tánc és iszogatás közben a Kőporos-tető szép panorámájának nézésében is el lehet merülni.

 

A rendezvényre belépőjegyeket egységesen 5.000 Ft-os áron lehet vásárolni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.