Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

---

Dkumentumfilm Fesztivál Egerben.

2024.01.25. 10:35:16

Február 2-től 4-ig kerül megrendezésre Egerben a X. Dokumentumfilm Fesztivál az Uránia Mozi és Rendezvény Központban. A teljes hétvégén 17 óra 30 perctől és fél nyolctól kerülnek műsorra a filmek, melyek előtt beszélgetésekre is sor kerül.

tovább...

---

Szabó Balázs koncert Miskolcon-

2024.01.18. 17:35:54

Január 29-én, hétfőn érkezik Miskolcra Szabó Balázs énekes, zenész, hogy megtartsa előadását a MÜHA Klubban 20 órai kezdettel. A gitár és hegedű mellett a kaval nevű különleges hangszeren is játszik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Új Aradi Varga Show Egerben.

2024.01.12. 10:34:32

Január 16-án, kedden érkezik Egerben Aradi Tibor és Varga Ferenc, hogy megtartsa humoros előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 19 órai kezdettel. A két kiváló humorista rendkívül népszerű. Előadásaikat minden alkalommal szinte folyamatos, nagy nevetés kíséri.

tovább...

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

A borok városában, Egerben a zenére és a kulturális előadásokra is van igény. Ennek szellemében kerül megrendezésre a John Lennon Emlékkoncert, október 8-án, szombaton a Road Beatles Múzeumban 18 órai kezdettel.

 

A Beatles együttes nagy zenészekből állt és népszerűségük hatalmas magasságokba emelkedett, ezt túlzás nélkül állíthatjuk.

 

Az előadáson Javier Parisi énekel majd, aki annyira hasonlít a legendára, hogy néhányan John Lennon hasonmásként emlegetik.

 

Valóban nagyon hasonlít, de nem csak külsőleg, hangszíneiben is, ami feltétlenül nagy szenzáció és a közönség olykor ámulatba esik.

 

Egy ilyen nagy egyéniség megformázása komoly művészi teljesítmény és ezt a feladatot Javier Parisi kiválóan meg fogja oldani, ezt szinte biztosra vehetjük.

 

Az énekes argentin származású. Lanusban született. Most harminc éves és nyolc évesen kezdett gitározni. Folyamatos fejlődéssel kiváló zenész vált belőle és népszerűsége is folyamatosan nőtt az eltelt évek alatt.

 

A Beatles zenekarának rajongói nagy várakozással tekintenek a különleges előadás elé és biztosan nem fognak csalódni.

 

Ez az őszi hétvégi program nagy élményt fog jelenten, főleg az idősebb korosztály számára, akik még emlékeznek John Lennonra, a világhírű zenészre.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.