Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

A borok városában, Egerben a zenére és a kulturális előadásokra is van igény. Ennek szellemében kerül megrendezésre a John Lennon Emlékkoncert, október 8-án, szombaton a Road Beatles Múzeumban 18 órai kezdettel.

 

A Beatles együttes nagy zenészekből állt és népszerűségük hatalmas magasságokba emelkedett, ezt túlzás nélkül állíthatjuk.

 

Az előadáson Javier Parisi énekel majd, aki annyira hasonlít a legendára, hogy néhányan John Lennon hasonmásként emlegetik.

 

Valóban nagyon hasonlít, de nem csak külsőleg, hangszíneiben is, ami feltétlenül nagy szenzáció és a közönség olykor ámulatba esik.

 

Egy ilyen nagy egyéniség megformázása komoly művészi teljesítmény és ezt a feladatot Javier Parisi kiválóan meg fogja oldani, ezt szinte biztosra vehetjük.

 

Az énekes argentin származású. Lanusban született. Most harminc éves és nyolc évesen kezdett gitározni. Folyamatos fejlődéssel kiváló zenész vált belőle és népszerűsége is folyamatosan nőtt az eltelt évek alatt.

 

A Beatles zenekarának rajongói nagy várakozással tekintenek a különleges előadás elé és biztosan nem fognak csalódni.

 

Ez az őszi hétvégi program nagy élményt fog jelenten, főleg az idősebb korosztály számára, akik még emlékeznek John Lennonra, a világhírű zenészre.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.