Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

A borok városában, Egerben a zenére és a kulturális előadásokra is van igény. Ennek szellemében kerül megrendezésre a John Lennon Emlékkoncert, október 8-án, szombaton a Road Beatles Múzeumban 18 órai kezdettel.

 

A Beatles együttes nagy zenészekből állt és népszerűségük hatalmas magasságokba emelkedett, ezt túlzás nélkül állíthatjuk.

 

Az előadáson Javier Parisi énekel majd, aki annyira hasonlít a legendára, hogy néhányan John Lennon hasonmásként emlegetik.

 

Valóban nagyon hasonlít, de nem csak külsőleg, hangszíneiben is, ami feltétlenül nagy szenzáció és a közönség olykor ámulatba esik.

 

Egy ilyen nagy egyéniség megformázása komoly művészi teljesítmény és ezt a feladatot Javier Parisi kiválóan meg fogja oldani, ezt szinte biztosra vehetjük.

 

Az énekes argentin származású. Lanusban született. Most harminc éves és nyolc évesen kezdett gitározni. Folyamatos fejlődéssel kiváló zenész vált belőle és népszerűsége is folyamatosan nőtt az eltelt évek alatt.

 

A Beatles zenekarának rajongói nagy várakozással tekintenek a különleges előadás elé és biztosan nem fognak csalódni.

 

Ez az őszi hétvégi program nagy élményt fog jelenten, főleg az idősebb korosztály számára, akik még emlékeznek John Lennonra, a világhírű zenészre.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.