Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

A borok városában, Egerben a zenére és a kulturális előadásokra is van igény. Ennek szellemében kerül megrendezésre a John Lennon Emlékkoncert, október 8-án, szombaton a Road Beatles Múzeumban 18 órai kezdettel.

 

A Beatles együttes nagy zenészekből állt és népszerűségük hatalmas magasságokba emelkedett, ezt túlzás nélkül állíthatjuk.

 

Az előadáson Javier Parisi énekel majd, aki annyira hasonlít a legendára, hogy néhányan John Lennon hasonmásként emlegetik.

 

Valóban nagyon hasonlít, de nem csak külsőleg, hangszíneiben is, ami feltétlenül nagy szenzáció és a közönség olykor ámulatba esik.

 

Egy ilyen nagy egyéniség megformázása komoly művészi teljesítmény és ezt a feladatot Javier Parisi kiválóan meg fogja oldani, ezt szinte biztosra vehetjük.

 

Az énekes argentin származású. Lanusban született. Most harminc éves és nyolc évesen kezdett gitározni. Folyamatos fejlődéssel kiváló zenész vált belőle és népszerűsége is folyamatosan nőtt az eltelt évek alatt.

 

A Beatles zenekarának rajongói nagy várakozással tekintenek a különleges előadás elé és biztosan nem fognak csalódni.

 

Ez az őszi hétvégi program nagy élményt fog jelenten, főleg az idősebb korosztály számára, akik még emlékeznek John Lennonra, a világhírű zenészre.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.