Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

Szüreti piknik Egerben.

2022.09.16. 16:41:46

 

A borok városában, Egerben a szüreti időszak fontos szerepet tölt be és várt esemény. Ennek kapcsán egy szabadtéri rendezvény lesz a Síkhegyen, szeptember 24-én, szombaton.

 

Délután két órától hozzávetőlegesen este nyolc óráig lesz látogatható ez a szüreti program.

 

A szüreti munkálatok kezdetekor jókor jön egy ilyen jellegű kis mulatság, meghitt hétvégi délután.

 

Elsősorban jó borokat kóstolhatnak meg a vendégek, és ha ettől megéheznek, finom falatok elfogyasztására is lesz lehetőség.

 

Nyugágyak is lesznek elhelyezve, azok részére, akik ezt igénylik.

 

Lesz mustpréselés, és a saját termés haza is vihető egy üvegben.

 

A gyerekekre is gondoltak a szervezők és elsősorban az ő részükre lesznek szüreti játékok. Zenés műsort is láthatnak és hallhatnak a vendégek az Erdei Banda előadásában. Ők három órán keresztül szórakoztatják majd a vendégeket, 15 és 18 óra között.

Elsősorban népzenei dallamok csendülnek fel tőlük és erre táncolhatnak is.

 

Az érkezéskor egy poharat kapnak a résztvevők, a Tóth Pince logójával ellátva, amiben Egri Leányka lesz töltve. Ez a bor természetesen a tavalyi termésből lesz kóstolható.

 

A belépő díj 2.500 Ft lesz, de a gyerekeknek nem kell fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.