Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

---

Egri Csillag pincetúra.Egerben.

2023.03.09. 17:15:31

Március 18-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben az Egri Csillag pincetúra. A helyszín a Szépasszony-völgy lesz. Az indulás 11 órakor történik, és több pincészet várja a vendégeket minőségi borokkal. Ezek közül is kiemelhetjük az Egri Bikavért, többek között.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2023.02.21. 18:20:31

Március 10-én, pénteken 14 órakor kezdődik Egerben a X. Pálinkafesztivál és két napon át várja vendégeit. A helyszínt az Agria Park Díszkertje biztosítja. Több zenekar lép fel és este fél kilenctől Disco lesz egészen az éjszakába nyúlóan.

tovább...

---

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

Bor és Sajtkóstoló lesz Egerben, február 17-én, pénteken este hat órától a Tóth Ferenc Pincészetben. Öt nemzet kiváló sajtjait párosították össze öt féle magyar minőségi borral. Két vezetővel történik a pincelátogatás. A finom borok és sajtok kóstolása kiváló programnak ígérkezik.

tovább...

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

Szüreti piknik Egerben.

2022.09.16. 16:41:46

 

A borok városában, Egerben a szüreti időszak fontos szerepet tölt be és várt esemény. Ennek kapcsán egy szabadtéri rendezvény lesz a Síkhegyen, szeptember 24-én, szombaton.

 

Délután két órától hozzávetőlegesen este nyolc óráig lesz látogatható ez a szüreti program.

 

A szüreti munkálatok kezdetekor jókor jön egy ilyen jellegű kis mulatság, meghitt hétvégi délután.

 

Elsősorban jó borokat kóstolhatnak meg a vendégek, és ha ettől megéheznek, finom falatok elfogyasztására is lesz lehetőség.

 

Nyugágyak is lesznek elhelyezve, azok részére, akik ezt igénylik.

 

Lesz mustpréselés, és a saját termés haza is vihető egy üvegben.

 

A gyerekekre is gondoltak a szervezők és elsősorban az ő részükre lesznek szüreti játékok. Zenés műsort is láthatnak és hallhatnak a vendégek az Erdei Banda előadásában. Ők három órán keresztül szórakoztatják majd a vendégeket, 15 és 18 óra között.

Elsősorban népzenei dallamok csendülnek fel tőlük és erre táncolhatnak is.

 

Az érkezéskor egy poharat kapnak a résztvevők, a Tóth Pince logójával ellátva, amiben Egri Leányka lesz töltve. Ez a bor természetesen a tavalyi termésből lesz kóstolható.

 

A belépő díj 2.500 Ft lesz, de a gyerekeknek nem kell fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.