Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Szüreti piknik Egerben.

2022.09.16. 16:41:46

 

A borok városában, Egerben a szüreti időszak fontos szerepet tölt be és várt esemény. Ennek kapcsán egy szabadtéri rendezvény lesz a Síkhegyen, szeptember 24-én, szombaton.

 

Délután két órától hozzávetőlegesen este nyolc óráig lesz látogatható ez a szüreti program.

 

A szüreti munkálatok kezdetekor jókor jön egy ilyen jellegű kis mulatság, meghitt hétvégi délután.

 

Elsősorban jó borokat kóstolhatnak meg a vendégek, és ha ettől megéheznek, finom falatok elfogyasztására is lesz lehetőség.

 

Nyugágyak is lesznek elhelyezve, azok részére, akik ezt igénylik.

 

Lesz mustpréselés, és a saját termés haza is vihető egy üvegben.

 

A gyerekekre is gondoltak a szervezők és elsősorban az ő részükre lesznek szüreti játékok. Zenés műsort is láthatnak és hallhatnak a vendégek az Erdei Banda előadásában. Ők három órán keresztül szórakoztatják majd a vendégeket, 15 és 18 óra között.

Elsősorban népzenei dallamok csendülnek fel tőlük és erre táncolhatnak is.

 

Az érkezéskor egy poharat kapnak a résztvevők, a Tóth Pince logójával ellátva, amiben Egri Leányka lesz töltve. Ez a bor természetesen a tavalyi termésből lesz kóstolható.

 

A belépő díj 2.500 Ft lesz, de a gyerekeknek nem kell fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.