Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Szüreti piknik Egerben.

2022.09.16. 16:41:46

 

A borok városában, Egerben a szüreti időszak fontos szerepet tölt be és várt esemény. Ennek kapcsán egy szabadtéri rendezvény lesz a Síkhegyen, szeptember 24-én, szombaton.

 

Délután két órától hozzávetőlegesen este nyolc óráig lesz látogatható ez a szüreti program.

 

A szüreti munkálatok kezdetekor jókor jön egy ilyen jellegű kis mulatság, meghitt hétvégi délután.

 

Elsősorban jó borokat kóstolhatnak meg a vendégek, és ha ettől megéheznek, finom falatok elfogyasztására is lesz lehetőség.

 

Nyugágyak is lesznek elhelyezve, azok részére, akik ezt igénylik.

 

Lesz mustpréselés, és a saját termés haza is vihető egy üvegben.

 

A gyerekekre is gondoltak a szervezők és elsősorban az ő részükre lesznek szüreti játékok. Zenés műsort is láthatnak és hallhatnak a vendégek az Erdei Banda előadásában. Ők három órán keresztül szórakoztatják majd a vendégeket, 15 és 18 óra között.

Elsősorban népzenei dallamok csendülnek fel tőlük és erre táncolhatnak is.

 

Az érkezéskor egy poharat kapnak a résztvevők, a Tóth Pince logójával ellátva, amiben Egri Leányka lesz töltve. Ez a bor természetesen a tavalyi termésből lesz kóstolható.

 

A belépő díj 2.500 Ft lesz, de a gyerekeknek nem kell fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.