Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

Március 22-én, pénteken kezdődik Egerben a XI. Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és három napon át várja vendégeit. Együttesek és szólóénekesek előadásán tapsolhat majd a közönség és az étel, valamint az ital felhozatal is bőséges lesz, főszerepben természetesen a pálinkával.

tovább...

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

Nyárbúcsúztató Party Egerben.

2022.08.19. 16:15:17

 

A borok városában, Egerben elbúcsúztatják a nyarat, legalábbis egy koncert és egy humoros est keretein belül.

 

Szeptember 3-án, szombaton a Nemzedékek-terén, a Kallómalom utcában lép fel Charlie, mint énekes előadó, valamint Aradi Tibor és Varga Ferenc, akik a humor területén alkottak nagyot, folyamatosan. A nevüket viselő show kedvelt hétvégi előadásnak számít a TV-ben. Magas nézettséggel rendelkeznek.

 

Az előadás délután öt órakor kezdődik.

 

Charlie jól ismert hazai énekes, mély, jellegzetes hangjával beírta nevét a hazai tánczenei élet nagy könyvébe. Több, mint fél évszázada kezdődött a pályafutása és több album megjelenése fűződik a nevéhez, néhány kislemezzel egyetemben.

 

Több zenei díjat és kitüntetést vehetett át több évtizedes munkájának elismeréséül. Ezek közül is kiemelhetjük az 1997-ben odaítélt Liszt Ferenc-díjat.

 

Aradi Tibort és Varga Ferencet is nagyon jól ismeri a hazai közönség. Előadásaikon szinte folyamatosan lehet nevetni. Szenzációs poénok hangzanak el tőlük hétről hétre. A humor nagyágyúinak számítanak és népszerűek.

 

Aki ezt a programot választja erre a nyár végi hétvégére, az minden bizonnyal nem fog csalódni és maradandó élményekkel tér majd haza.

 

Az előadásra a belépés ingyenes lesz.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.