Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Nyárbúcsúztató Party Egerben.

2022.08.19. 16:15:17

 

A borok városában, Egerben elbúcsúztatják a nyarat, legalábbis egy koncert és egy humoros est keretein belül.

 

Szeptember 3-án, szombaton a Nemzedékek-terén, a Kallómalom utcában lép fel Charlie, mint énekes előadó, valamint Aradi Tibor és Varga Ferenc, akik a humor területén alkottak nagyot, folyamatosan. A nevüket viselő show kedvelt hétvégi előadásnak számít a TV-ben. Magas nézettséggel rendelkeznek.

 

Az előadás délután öt órakor kezdődik.

 

Charlie jól ismert hazai énekes, mély, jellegzetes hangjával beírta nevét a hazai tánczenei élet nagy könyvébe. Több, mint fél évszázada kezdődött a pályafutása és több album megjelenése fűződik a nevéhez, néhány kislemezzel egyetemben.

 

Több zenei díjat és kitüntetést vehetett át több évtizedes munkájának elismeréséül. Ezek közül is kiemelhetjük az 1997-ben odaítélt Liszt Ferenc-díjat.

 

Aradi Tibort és Varga Ferencet is nagyon jól ismeri a hazai közönség. Előadásaikon szinte folyamatosan lehet nevetni. Szenzációs poénok hangzanak el tőlük hétről hétre. A humor nagyágyúinak számítanak és népszerűek.

 

Aki ezt a programot választja erre a nyár végi hétvégére, az minden bizonnyal nem fog csalódni és maradandó élményekkel tér majd haza.

 

Az előadásra a belépés ingyenes lesz.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.