Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Nyárbúcsúztató Party Egerben.

2022.08.19. 16:15:17

 

A borok városában, Egerben elbúcsúztatják a nyarat, legalábbis egy koncert és egy humoros est keretein belül.

 

Szeptember 3-án, szombaton a Nemzedékek-terén, a Kallómalom utcában lép fel Charlie, mint énekes előadó, valamint Aradi Tibor és Varga Ferenc, akik a humor területén alkottak nagyot, folyamatosan. A nevüket viselő show kedvelt hétvégi előadásnak számít a TV-ben. Magas nézettséggel rendelkeznek.

 

Az előadás délután öt órakor kezdődik.

 

Charlie jól ismert hazai énekes, mély, jellegzetes hangjával beírta nevét a hazai tánczenei élet nagy könyvébe. Több, mint fél évszázada kezdődött a pályafutása és több album megjelenése fűződik a nevéhez, néhány kislemezzel egyetemben.

 

Több zenei díjat és kitüntetést vehetett át több évtizedes munkájának elismeréséül. Ezek közül is kiemelhetjük az 1997-ben odaítélt Liszt Ferenc-díjat.

 

Aradi Tibort és Varga Ferencet is nagyon jól ismeri a hazai közönség. Előadásaikon szinte folyamatosan lehet nevetni. Szenzációs poénok hangzanak el tőlük hétről hétre. A humor nagyágyúinak számítanak és népszerűek.

 

Aki ezt a programot választja erre a nyár végi hétvégére, az minden bizonnyal nem fog csalódni és maradandó élményekkel tér majd haza.

 

Az előadásra a belépés ingyenes lesz.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.