Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Nyárbúcsúztató Party Egerben.

2022.08.19. 16:15:17

 

A borok városában, Egerben elbúcsúztatják a nyarat, legalábbis egy koncert és egy humoros est keretein belül.

 

Szeptember 3-án, szombaton a Nemzedékek-terén, a Kallómalom utcában lép fel Charlie, mint énekes előadó, valamint Aradi Tibor és Varga Ferenc, akik a humor területén alkottak nagyot, folyamatosan. A nevüket viselő show kedvelt hétvégi előadásnak számít a TV-ben. Magas nézettséggel rendelkeznek.

 

Az előadás délután öt órakor kezdődik.

 

Charlie jól ismert hazai énekes, mély, jellegzetes hangjával beírta nevét a hazai tánczenei élet nagy könyvébe. Több, mint fél évszázada kezdődött a pályafutása és több album megjelenése fűződik a nevéhez, néhány kislemezzel egyetemben.

 

Több zenei díjat és kitüntetést vehetett át több évtizedes munkájának elismeréséül. Ezek közül is kiemelhetjük az 1997-ben odaítélt Liszt Ferenc-díjat.

 

Aradi Tibort és Varga Ferencet is nagyon jól ismeri a hazai közönség. Előadásaikon szinte folyamatosan lehet nevetni. Szenzációs poénok hangzanak el tőlük hétről hétre. A humor nagyágyúinak számítanak és népszerűek.

 

Aki ezt a programot választja erre a nyár végi hétvégére, az minden bizonnyal nem fog csalódni és maradandó élményekkel tér majd haza.

 

Az előadásra a belépés ingyenes lesz.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.