Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Sörfesztivál Egerben.

2022.08.04. 17:06:39

A borok városában, Egerben augusztus 12-én, érdekes módon a söré lesz a főszerep. Ez kivételes eset, de ekkor veszi kezdetét a „Sörfeszt” elnevezést viselő nyári hétvégi rendezvény.

 

Egy népszerű hely lesz a házigazdája a sörfesztiválnak. Ez az Agria Park, mely már korábban is sokszor adott otthont ilyen jellegű eseménynek.

 

Ez alkalommal több koncert is színesíti majd a programok hosszú sorát.

 

Az első napon, pénteken a Dynamic Duó lép fel. A páros 1999-ben kezdete el aktív éveit. Ők Dél Koreából származnak. Eddig nyolc albumuk jelent meg. Zenéjük érdekes kategóriába tartozik.

 

A másik fellépő zenekar a Margaret Island csapata lesz. Az ő műsoruk 20 óra 30 perckor kezdődik. Ők hét éve alakultak meg. Műfajuk a Folk-pop. Sok zenei díjat vehettek át az elmúlt évek folyamán.

 

A második napon, szombaton este fél kilenckor a Honeybeast együttesé lesz a színpad. Ők 2011-től zenélnek, de az igazán aktív évek 2015-től kezdődtek. Hat nagylemezt és négy kislemezt jelentettek meg.

 

A fellépőkkel párhuzamosan a fesztivál teljes ideje alatt a legfinomabb kézműves sörök fogyasztására lesz lehetőség. Emellett lesz csocsó, billiárd foci és pin-pong is.

 

Belépési díjat nem kell fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.