Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Sörfesztivál Egerben.

2022.08.04. 17:06:39

A borok városában, Egerben augusztus 12-én, érdekes módon a söré lesz a főszerep. Ez kivételes eset, de ekkor veszi kezdetét a „Sörfeszt” elnevezést viselő nyári hétvégi rendezvény.

 

Egy népszerű hely lesz a házigazdája a sörfesztiválnak. Ez az Agria Park, mely már korábban is sokszor adott otthont ilyen jellegű eseménynek.

 

Ez alkalommal több koncert is színesíti majd a programok hosszú sorát.

 

Az első napon, pénteken a Dynamic Duó lép fel. A páros 1999-ben kezdete el aktív éveit. Ők Dél Koreából származnak. Eddig nyolc albumuk jelent meg. Zenéjük érdekes kategóriába tartozik.

 

A másik fellépő zenekar a Margaret Island csapata lesz. Az ő műsoruk 20 óra 30 perckor kezdődik. Ők hét éve alakultak meg. Műfajuk a Folk-pop. Sok zenei díjat vehettek át az elmúlt évek folyamán.

 

A második napon, szombaton este fél kilenckor a Honeybeast együttesé lesz a színpad. Ők 2011-től zenélnek, de az igazán aktív évek 2015-től kezdődtek. Hat nagylemezt és négy kislemezt jelentettek meg.

 

A fellépőkkel párhuzamosan a fesztivál teljes ideje alatt a legfinomabb kézműves sörök fogyasztására lesz lehetőség. Emellett lesz csocsó, billiárd foci és pin-pong is.

 

Belépési díjat nem kell fizetni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.