Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

A bor ünnepe Egerben.

2022.06.27. 12:04:32

Eger a borok városa és ennek megfelelően a finom nedűket fogják ünnepelni nyár elején.

 

Július 7-én, csütörtökön indul a fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit az Érsekkertben.

 

Több fellépő két színpadon fogja szórakoztatni a látogatókat a borkóstolás közben és a gasztronómia remekeit is megkóstolhatják a bortól megéhező vendégek.

 

Az első napon 17 órakor ad koncertet az Andörkaver együttes az Egri Bikavér színpadon.

 

Ezt követi a megnyitó és a díjátadások. 20 óra 30 perctől a Folk on 45 csapatának előadása következik, majd a programot a Gesarol együttes koncertje zárja 23 órától.

 

A második napon az Abaházi Rt csapata lép fel, többek között és a Retró Zóna zenekara zárja a napi bulit, valamint a borünnep legjobb borát is bemutatják.

 

Az Egri Csillag színpadon is zajlanak majd az események három napon át.

 

Kiemelhetjük az Egri Csillag népdalkör előadását, valamint a Muzsikás együttes koncertjét, melyre este fél kilenckor kerül sor.

 

A zárónapot egy fergeteges DJ Parti teszi majd emlékezetessé.

 

Kísérőprogramként lesz kirakodóvásár a Kézművesek utcájában. Muzeális traktorok és régi járművek kiállításának megtekintésére is nyílik lehetőség.

 

A borünnepre ingyenes lesz a belépés.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.