Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Az Alma együttes koncertje Egerben.

2023.09.06. 16:17:08

Szeptember 16-án, szombaton érkezik Egerbe az Alma együttes, hogy megtartsa koncertjét, elsősorban a kicsiknek, játékos formában. A csapat három zenészből áll és huszonöt éve lép fel, sikerrel. Ezen a délutánon a legsikeresebb, kedvelt dalaikból hallhat majd összeállítást, főleg a fiatal közönség.

tovább...

---

Groovehouse koncert Egerben.

2023.08.29. 17:20:33

Szeptember 8-án, pénteken ad koncertet a Groovehouse együttes Egerben az Agria Parkban 19 órai kezdettel. Ezen az estén elhangzanak majd a legszebb, népszerű slágerek, melyekkel nagy sikereket arattak a múltban. Az előadás után Évadzáró Retro Afterparty lesz, egészen a hajnali órákig.

tovább...

---

Groovho

2023.08.29. 17:20:10

tovább...

---

EDDA Művek koncert Egerben.

2023.08.23. 16:43:30

Szeptember első napján, pénteken tartja koncertét az EDDA Művek zenekara Egerben az Agria Parkban, este nyolc órai kezdettel. Elő zenekaraként a Pataky Művek együttese lép fel. Ezen az estén hallhatja a közönség a legismertebb, népszerű dalokat.

tovább...

---

Bagossy Brothers Company koncert Egerben.

2023.07.29. 17:20:54

Augusztus 10-én, csütörtökön érkezik Egerbe a Bagossy Brothers Company zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Dobó-téren 20 óra 30 perces kezdettel. Az öttagú együttes ötödik nagylemezén dolgozik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalaikat hallgathatja a közönség.

tovább...

A bor ünnepe Egerben.

2022.06.27. 12:04:32

Eger a borok városa és ennek megfelelően a finom nedűket fogják ünnepelni nyár elején.

 

Július 7-én, csütörtökön indul a fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit az Érsekkertben.

 

Több fellépő két színpadon fogja szórakoztatni a látogatókat a borkóstolás közben és a gasztronómia remekeit is megkóstolhatják a bortól megéhező vendégek.

 

Az első napon 17 órakor ad koncertet az Andörkaver együttes az Egri Bikavér színpadon.

 

Ezt követi a megnyitó és a díjátadások. 20 óra 30 perctől a Folk on 45 csapatának előadása következik, majd a programot a Gesarol együttes koncertje zárja 23 órától.

 

A második napon az Abaházi Rt csapata lép fel, többek között és a Retró Zóna zenekara zárja a napi bulit, valamint a borünnep legjobb borát is bemutatják.

 

Az Egri Csillag színpadon is zajlanak majd az események három napon át.

 

Kiemelhetjük az Egri Csillag népdalkör előadását, valamint a Muzsikás együttes koncertjét, melyre este fél kilenckor kerül sor.

 

A zárónapot egy fergeteges DJ Parti teszi majd emlékezetessé.

 

Kísérőprogramként lesz kirakodóvásár a Kézművesek utcájában. Muzeális traktorok és régi járművek kiállításának megtekintésére is nyílik lehetőség.

 

A borünnepre ingyenes lesz a belépés.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.