Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

A bor ünnepe Egerben.

2022.06.27. 12:04:32

Eger a borok városa és ennek megfelelően a finom nedűket fogják ünnepelni nyár elején.

 

Július 7-én, csütörtökön indul a fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit az Érsekkertben.

 

Több fellépő két színpadon fogja szórakoztatni a látogatókat a borkóstolás közben és a gasztronómia remekeit is megkóstolhatják a bortól megéhező vendégek.

 

Az első napon 17 órakor ad koncertet az Andörkaver együttes az Egri Bikavér színpadon.

 

Ezt követi a megnyitó és a díjátadások. 20 óra 30 perctől a Folk on 45 csapatának előadása következik, majd a programot a Gesarol együttes koncertje zárja 23 órától.

 

A második napon az Abaházi Rt csapata lép fel, többek között és a Retró Zóna zenekara zárja a napi bulit, valamint a borünnep legjobb borát is bemutatják.

 

Az Egri Csillag színpadon is zajlanak majd az események három napon át.

 

Kiemelhetjük az Egri Csillag népdalkör előadását, valamint a Muzsikás együttes koncertjét, melyre este fél kilenckor kerül sor.

 

A zárónapot egy fergeteges DJ Parti teszi majd emlékezetessé.

 

Kísérőprogramként lesz kirakodóvásár a Kézművesek utcájában. Muzeális traktorok és régi járművek kiállításának megtekintésére is nyílik lehetőség.

 

A borünnepre ingyenes lesz a belépés.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.