Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

---

Egri Csillag pincetúra.Egerben.

2023.03.09. 17:15:31

Március 18-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben az Egri Csillag pincetúra. A helyszín a Szépasszony-völgy lesz. Az indulás 11 órakor történik, és több pincészet várja a vendégeket minőségi borokkal. Ezek közül is kiemelhetjük az Egri Bikavért, többek között.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2023.02.21. 18:20:31

Március 10-én, pénteken 14 órakor kezdődik Egerben a X. Pálinkafesztivál és két napon át várja vendégeit. A helyszínt az Agria Park Díszkertje biztosítja. Több zenekar lép fel és este fél kilenctől Disco lesz egészen az éjszakába nyúlóan.

tovább...

---

Bor és Sajtkóstoló Egerben.

2023.02.08. 17:17:41

Bor és Sajtkóstoló lesz Egerben, február 17-én, pénteken este hat órától a Tóth Ferenc Pincészetben. Öt nemzet kiváló sajtjait párosították össze öt féle magyar minőségi borral. Két vezetővel történik a pincelátogatás. A finom borok és sajtok kóstolása kiváló programnak ígérkezik.

tovább...

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

A bor ünnepe Egerben.

2022.06.27. 12:04:32

Eger a borok városa és ennek megfelelően a finom nedűket fogják ünnepelni nyár elején.

 

Július 7-én, csütörtökön indul a fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit az Érsekkertben.

 

Több fellépő két színpadon fogja szórakoztatni a látogatókat a borkóstolás közben és a gasztronómia remekeit is megkóstolhatják a bortól megéhező vendégek.

 

Az első napon 17 órakor ad koncertet az Andörkaver együttes az Egri Bikavér színpadon.

 

Ezt követi a megnyitó és a díjátadások. 20 óra 30 perctől a Folk on 45 csapatának előadása következik, majd a programot a Gesarol együttes koncertje zárja 23 órától.

 

A második napon az Abaházi Rt csapata lép fel, többek között és a Retró Zóna zenekara zárja a napi bulit, valamint a borünnep legjobb borát is bemutatják.

 

Az Egri Csillag színpadon is zajlanak majd az események három napon át.

 

Kiemelhetjük az Egri Csillag népdalkör előadását, valamint a Muzsikás együttes koncertjét, melyre este fél kilenckor kerül sor.

 

A zárónapot egy fergeteges DJ Parti teszi majd emlékezetessé.

 

Kísérőprogramként lesz kirakodóvásár a Kézművesek utcájában. Muzeális traktorok és régi járművek kiállításának megtekintésére is nyílik lehetőség.

 

A borünnepre ingyenes lesz a belépés.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.