Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Kaláka Fesztivál Egerben.

2022.06.15. 18:22:57

 

A borok városában, Egerben a kulturális előadások iránti igény is nagy. Június 23-án kezdődik a négy napos Kaláka Fesztivál.

 

Az első napon, csütörtökön Noszvajban, a De La Motte Kastélyban Rackaláka lesz 18 órai kezdettel.

 

A második napon, pénteken az Érsekkertbe tevődik át a helyszín. 15 óra 30 perctől zenés emléksétát tehetnek a látogatók, majd az emlékkiállítási megnyitóra kerül sor.

 

17 órától a Chalga társulata lép fel, majd másfél órával ezt követően a Dresch Quartett előadásán tapsolhatnak.

 

20 órától Balogh Kálmán cimbalom előadását hallgathatják, majd a nap zárásaként a 30 y együttesé a színpad.

 

Szombaton és vasárnap délelőtt tíz órától 14 óráig interaktív gyerekprogramok lesznek, szintén az Érsekkertben. Sőt, szombaton 13 órától bábelőadáson is szórakozhatnak a kicsik.

 

A Sebő együttes és a Sündörgő nevet viselő zenekar is fellép szombaton.

 

Közben már délelőtt elkezdődnek a felnőtt programok is és csaknem éjfél magasságáig tart majd a buli, főleg a fiatalabbaknak.

 

Az utolsó napon kiemelhetjük a Kolompos, Kaláka és Ötödik Évszak együttesének fellépését.

 

A fesztivált a Budapest Klezmer Band csapatának előadása zárja majd. Ők 22 órakor kezdik meg koncertjüket.

 

A siker szinte garantált.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.