Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Kaláka Fesztivál Egerben.

2022.06.15. 18:22:57

 

A borok városában, Egerben a kulturális előadások iránti igény is nagy. Június 23-án kezdődik a négy napos Kaláka Fesztivál.

 

Az első napon, csütörtökön Noszvajban, a De La Motte Kastélyban Rackaláka lesz 18 órai kezdettel.

 

A második napon, pénteken az Érsekkertbe tevődik át a helyszín. 15 óra 30 perctől zenés emléksétát tehetnek a látogatók, majd az emlékkiállítási megnyitóra kerül sor.

 

17 órától a Chalga társulata lép fel, majd másfél órával ezt követően a Dresch Quartett előadásán tapsolhatnak.

 

20 órától Balogh Kálmán cimbalom előadását hallgathatják, majd a nap zárásaként a 30 y együttesé a színpad.

 

Szombaton és vasárnap délelőtt tíz órától 14 óráig interaktív gyerekprogramok lesznek, szintén az Érsekkertben. Sőt, szombaton 13 órától bábelőadáson is szórakozhatnak a kicsik.

 

A Sebő együttes és a Sündörgő nevet viselő zenekar is fellép szombaton.

 

Közben már délelőtt elkezdődnek a felnőtt programok is és csaknem éjfél magasságáig tart majd a buli, főleg a fiatalabbaknak.

 

Az utolsó napon kiemelhetjük a Kolompos, Kaláka és Ötödik Évszak együttesének fellépését.

 

A fesztivált a Budapest Klezmer Band csapatának előadása zárja majd. Ők 22 órakor kezdik meg koncertjüket.

 

A siker szinte garantált.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.