Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

---

Dkumentumfilm Fesztivál Egerben.

2024.01.25. 10:35:16

Február 2-től 4-ig kerül megrendezésre Egerben a X. Dokumentumfilm Fesztivál az Uránia Mozi és Rendezvény Központban. A teljes hétvégén 17 óra 30 perctől és fél nyolctól kerülnek műsorra a filmek, melyek előtt beszélgetésekre is sor kerül.

tovább...

---

Szabó Balázs koncert Miskolcon-

2024.01.18. 17:35:54

Január 29-én, hétfőn érkezik Miskolcra Szabó Balázs énekes, zenész, hogy megtartsa előadását a MÜHA Klubban 20 órai kezdettel. A gitár és hegedű mellett a kaval nevű különleges hangszeren is játszik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Új Aradi Varga Show Egerben.

2024.01.12. 10:34:32

Január 16-án, kedden érkezik Egerben Aradi Tibor és Varga Ferenc, hogy megtartsa humoros előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 19 órai kezdettel. A két kiváló humorista rendkívül népszerű. Előadásaikat minden alkalommal szinte folyamatos, nagy nevetés kíséri.

tovább...

Gyereknap Egerben az Agria Parkban.

2022.05.22. 17:16:02

A gyerekek a legfontosabbak számunkra és mindent jelent, ha tudunk nekik segíteni bármiben, játszani velük, ezáltal nyer az élet értelmet.

 

Természetesen így van ez Eger városában is. Erre az alkalommal szerveztek egy szép napot a rendezők az Agria Parkba, május 28, szombatra.

 

Eltölthetnek itt egy szép napot a kicsik és kísérőik, ezen a tavaszi hétvégén.

 

Nagyon sok fajta játékra számíthatnak a gyermekek. Ezek között szerepel az arcfestés, mely minden évben népszerű a hasonló jellegű rendezvényeken. A legkülönbözőbb színeket festik a kicsik arcára, érdekes mintázatokkal, amin később ők is derülnek.

Az ugráló várat is nagyon szeretik, főleg a legkisebbek. Sokáig nem tudnak elfáradni ebben a játékban.

 

A játszóházakban több féle kedves program várja a gyerekeket. Szinte minden kicsi játékigényének megfelelő lehetőségeket kínálnak a szervezők.

 

Valamennyi program megtekintése és minden játék igénybevétele díjtalan.

Lehetőség lesz játékok és egyéb ajándéktárgyak vásárlására az árusoknál, ahogyan azt már megszokhattuk a hasonló rendezvényeken.

 

Az ellátásban sem lesz hiány. ételek, édességek és üdítők tekintetében elsősorban.

Mindezek ismeretében biztosra vehető a kellemes nap, főleg a kicsik részéről.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.