Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Gyereknap Egerben az Agria Parkban.

2022.05.22. 17:16:02

A gyerekek a legfontosabbak számunkra és mindent jelent, ha tudunk nekik segíteni bármiben, játszani velük, ezáltal nyer az élet értelmet.

 

Természetesen így van ez Eger városában is. Erre az alkalommal szerveztek egy szép napot a rendezők az Agria Parkba, május 28, szombatra.

 

Eltölthetnek itt egy szép napot a kicsik és kísérőik, ezen a tavaszi hétvégén.

 

Nagyon sok fajta játékra számíthatnak a gyermekek. Ezek között szerepel az arcfestés, mely minden évben népszerű a hasonló jellegű rendezvényeken. A legkülönbözőbb színeket festik a kicsik arcára, érdekes mintázatokkal, amin később ők is derülnek.

Az ugráló várat is nagyon szeretik, főleg a legkisebbek. Sokáig nem tudnak elfáradni ebben a játékban.

 

A játszóházakban több féle kedves program várja a gyerekeket. Szinte minden kicsi játékigényének megfelelő lehetőségeket kínálnak a szervezők.

 

Valamennyi program megtekintése és minden játék igénybevétele díjtalan.

Lehetőség lesz játékok és egyéb ajándéktárgyak vásárlására az árusoknál, ahogyan azt már megszokhattuk a hasonló rendezvényeken.

 

Az ellátásban sem lesz hiány. ételek, édességek és üdítők tekintetében elsősorban.

Mindezek ismeretében biztosra vehető a kellemes nap, főleg a kicsik részéről.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.