Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Gyereknap Egerben az Agria Parkban.

2022.05.22. 17:16:02

A gyerekek a legfontosabbak számunkra és mindent jelent, ha tudunk nekik segíteni bármiben, játszani velük, ezáltal nyer az élet értelmet.

 

Természetesen így van ez Eger városában is. Erre az alkalommal szerveztek egy szép napot a rendezők az Agria Parkba, május 28, szombatra.

 

Eltölthetnek itt egy szép napot a kicsik és kísérőik, ezen a tavaszi hétvégén.

 

Nagyon sok fajta játékra számíthatnak a gyermekek. Ezek között szerepel az arcfestés, mely minden évben népszerű a hasonló jellegű rendezvényeken. A legkülönbözőbb színeket festik a kicsik arcára, érdekes mintázatokkal, amin később ők is derülnek.

Az ugráló várat is nagyon szeretik, főleg a legkisebbek. Sokáig nem tudnak elfáradni ebben a játékban.

 

A játszóházakban több féle kedves program várja a gyerekeket. Szinte minden kicsi játékigényének megfelelő lehetőségeket kínálnak a szervezők.

 

Valamennyi program megtekintése és minden játék igénybevétele díjtalan.

Lehetőség lesz játékok és egyéb ajándéktárgyak vásárlására az árusoknál, ahogyan azt már megszokhattuk a hasonló rendezvényeken.

 

Az ellátásban sem lesz hiány. ételek, édességek és üdítők tekintetében elsősorban.

Mindezek ismeretében biztosra vehető a kellemes nap, főleg a kicsik részéről.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.