Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Gyereknap Egerben az Agria Parkban.

2022.05.22. 17:16:02

A gyerekek a legfontosabbak számunkra és mindent jelent, ha tudunk nekik segíteni bármiben, játszani velük, ezáltal nyer az élet értelmet.

 

Természetesen így van ez Eger városában is. Erre az alkalommal szerveztek egy szép napot a rendezők az Agria Parkba, május 28, szombatra.

 

Eltölthetnek itt egy szép napot a kicsik és kísérőik, ezen a tavaszi hétvégén.

 

Nagyon sok fajta játékra számíthatnak a gyermekek. Ezek között szerepel az arcfestés, mely minden évben népszerű a hasonló jellegű rendezvényeken. A legkülönbözőbb színeket festik a kicsik arcára, érdekes mintázatokkal, amin később ők is derülnek.

Az ugráló várat is nagyon szeretik, főleg a legkisebbek. Sokáig nem tudnak elfáradni ebben a játékban.

 

A játszóházakban több féle kedves program várja a gyerekeket. Szinte minden kicsi játékigényének megfelelő lehetőségeket kínálnak a szervezők.

 

Valamennyi program megtekintése és minden játék igénybevétele díjtalan.

Lehetőség lesz játékok és egyéb ajándéktárgyak vásárlására az árusoknál, ahogyan azt már megszokhattuk a hasonló rendezvényeken.

 

Az ellátásban sem lesz hiány. ételek, édességek és üdítők tekintetében elsősorban.

Mindezek ismeretében biztosra vehető a kellemes nap, főleg a kicsik részéről.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.