Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Borbusz járat Egerben.

2022.04.28. 12:47:47

 

 

 

A borok városában, Egerben a finom italok vannak előtérben az esetek többségében.

 

Ennek kapcsán indítanak szombatonként egy különleges buszjáratot a szervezők.

Május 7-én, szombaton már igénybe vehetik a vendégek ezt az érdekes eszközt, elsősorban borkóstolás céljából.

 

A busz körjáratban közlekedik fix megállók beiktatásával. Az első 11 óra 30 perckor indul a belvárostól egészen a Szépasszony-völgyig, másfél óránként. Az utolsó járat érkezése este 20 óra 40 perckor van a végállomáson.

 

Nyolc borászat pincéjénél és annak előterében található vendéglátóhelyeken lehet fel és leszállni a menetrend szerinti időpontokban.

 

Ezek közül is kiemelhetjük a jól ismert Juhász testvérek pincészetét, valamint az Ostoros családi pincészetet.

 

A menetjegy ára 2.000 Forint, mely tartalmaz egy kupont, ami levásárolható a rajta lévő pincészeteknél. Az Egri Borműhely tagjai szerepelnek ezen a bilétán. A jegy a buszon, felszálláskor vehető meg. Egy fő egy helyen csak egy kuponra vásárolhat borokat.

 

Ez a nap, ebben a rendezésben kiválóan megfelel annak a borkóstolónak, aki több termelő borát is szeretné megkóstolni, viszonylag rövid idő alatt.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy mindenki jól fogja érezni magát ezen a különleges buszjáraton.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.