Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Borbusz járat Egerben.

2022.04.28. 12:47:47

 

 

 

A borok városában, Egerben a finom italok vannak előtérben az esetek többségében.

 

Ennek kapcsán indítanak szombatonként egy különleges buszjáratot a szervezők.

Május 7-én, szombaton már igénybe vehetik a vendégek ezt az érdekes eszközt, elsősorban borkóstolás céljából.

 

A busz körjáratban közlekedik fix megállók beiktatásával. Az első 11 óra 30 perckor indul a belvárostól egészen a Szépasszony-völgyig, másfél óránként. Az utolsó járat érkezése este 20 óra 40 perckor van a végállomáson.

 

Nyolc borászat pincéjénél és annak előterében található vendéglátóhelyeken lehet fel és leszállni a menetrend szerinti időpontokban.

 

Ezek közül is kiemelhetjük a jól ismert Juhász testvérek pincészetét, valamint az Ostoros családi pincészetet.

 

A menetjegy ára 2.000 Forint, mely tartalmaz egy kupont, ami levásárolható a rajta lévő pincészeteknél. Az Egri Borműhely tagjai szerepelnek ezen a bilétán. A jegy a buszon, felszálláskor vehető meg. Egy fő egy helyen csak egy kuponra vásárolhat borokat.

 

Ez a nap, ebben a rendezésben kiválóan megfelel annak a borkóstolónak, aki több termelő borát is szeretné megkóstolni, viszonylag rövid idő alatt.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy mindenki jól fogja érezni magát ezen a különleges buszjáraton.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.