Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Borbusz járat Egerben.

2022.04.28. 12:47:47

 

 

 

A borok városában, Egerben a finom italok vannak előtérben az esetek többségében.

 

Ennek kapcsán indítanak szombatonként egy különleges buszjáratot a szervezők.

Május 7-én, szombaton már igénybe vehetik a vendégek ezt az érdekes eszközt, elsősorban borkóstolás céljából.

 

A busz körjáratban közlekedik fix megállók beiktatásával. Az első 11 óra 30 perckor indul a belvárostól egészen a Szépasszony-völgyig, másfél óránként. Az utolsó járat érkezése este 20 óra 40 perckor van a végállomáson.

 

Nyolc borászat pincéjénél és annak előterében található vendéglátóhelyeken lehet fel és leszállni a menetrend szerinti időpontokban.

 

Ezek közül is kiemelhetjük a jól ismert Juhász testvérek pincészetét, valamint az Ostoros családi pincészetet.

 

A menetjegy ára 2.000 Forint, mely tartalmaz egy kupont, ami levásárolható a rajta lévő pincészeteknél. Az Egri Borműhely tagjai szerepelnek ezen a bilétán. A jegy a buszon, felszálláskor vehető meg. Egy fő egy helyen csak egy kuponra vásárolhat borokat.

 

Ez a nap, ebben a rendezésben kiválóan megfelel annak a borkóstolónak, aki több termelő borát is szeretné megkóstolni, viszonylag rövid idő alatt.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy mindenki jól fogja érezni magát ezen a különleges buszjáraton.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.